404 Not Found


nginx
Samsung lanseaza primul televizor OLED cu ecran curbat – TechMagazin

Samsung-OLED-Curbat-500x342

Televizoarele par sa fie una dintre tehnologiile dominante la aceasta editie a CES, iar Samsung a provocat una dintre cele mai interesante surprize cu televizorul sau OLED cu ecran curbat, care promite sa aduca in sufragerii experientele pe care in acest moment le poti avea doar la un cinematograf IMAX.

Ecranul OLED de 55 de inci al prototipului expus de Samsung este curbat, ceea ce adauga un element de profunzime imaginii, iar continutul afisat pare mai realist. Cei care vor cumpara un asemenea televizor vor beneficia si de un efect panoramic imersiv, care nu poate fi redat de televizoarele plate ale momentului. Peisajele vaste sau scenele din natura vor capata viata, iar daca stai suficient de aproape de ecran vei putea avea iluzia ca esti chiar acolo, estimeaza producatorii noului OLED curbat.

Samsung OLED curbat

Pe baza unei experiente indelungate in materie de tehnologii de afisare, Samsung a optimizat calitatea imaginii pentru noul ecran OLED curbat, pentru a oferi consumatorului o experienta cat mai confortabila cu putinta. Experienta vizionarii este confortabila pentru ochiul uman iar curbura ecranului permite ca distanta dintre privitor si ecran sa fie identica, din aproape oricare unghi de vizionare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.