404 Not Found


nginx
Sony lanseaza noua serie BRAVIA 4K – TechMagazin

Sony 4K OLEDI spy with my little eye… tocmai peste ocean, si anume la Las Vegas, unde Sony tocmai a lansat noua serie de televizoare Bravia 4K. Nu am apucat sa vad pe viu ce inseamna o rezolutie 4K, dar sunt convins ca va face furori. Imaginile oferite de Sony prin 4K se pare ca arata ca in viata reala si compania promite o experienta care te va face sa nu-ti mai ajunga vreodata rezolutia Full HD de acum.

Pentru ca 4K inseamna de patru ori mai multi pixeli, iar o imagine la rezolutie 3840 x 2160 pixeli probabil ca-ti va lua piuitul instantaneu. Noua gama 4K LED TV va fi disponibila la dimensiuni de 65 inci si 55 inci, iar noile procesoare de imagine 4K X-Reality PRO si X-Reality PRO ofera imagini cu detalii fara precedent, indiferent daca sursa imaginii este un Blu-ray disc, transmisie TV sau internetul.

Cea mai nouă tehnica de procesare a imaginii, X-Reality PRO, analizeaza, clarifica si rafineaza imaginile, completandu-le cu tipare de pixeli dintr-o baza de date imensa, atunci cand este vorba despre un clip filmat cu smartphone-ul, la o rezolutie scazuta.

Sony 4K OLED Display-ul unic „TRILUMINOS” de la Sony imbogateste experienţa de vizionare cu o paleta larga de culori reale, inclusiv nuante de rosu si verde smarald greu de reprodus. Prin integrarea componentei optice Color IQ a QD Vision cu tehnologiile de afisare unice Sony, noile televizoare BRAVIA redau o gamă de culori semnificativ mai larga. Dar nu doar imaginile, ci si sunetele devin mai realiste cu arhitectura unica Signal-to-Sound.

Noile BRAVIA se conecteaza perfect cu dispozitivele mobile, asa ca poti rasfoi agende, inregistra emisiuni si explora continut asociat cu TV SideView – noua aplicatie intuitiva pentru Android sau iOS. Un smartphone Xperia cu tehnologie NFC incorporata se poate sincroniza cu telecomanda One-touch pentru a te bucura de continutul disponibil pe smartphone direct pe ecranul televizorului.

Noua gamă BRAVIA va fi disponibila in Europa din aprilie 2013.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.