Samsung-F8000-1-500x305

Ecranul OLED curbat este un prototip spectaculos, dar Samsung joaca tare si pe piata televizoarelor LED, venind cu o oferta noua si spectaculoasa.

Seria F8000 devine noua nava-amiral a televizoarelor cu LED ale Samsung. Seria beneficiaza de un nou design si un nou tip de suport, dar si de cele mai noi caracteristici Smart TV ale Samsung. Platforma Smart TV este „motorizata” de un procesor quad-core care este de 3,6 ori mai rapid decat la modelele de anul trecut, ceea ce deschide noi posibilitati, potrivit Smasung, care exemplifica prin decodarea formatului video HEVC (High Efficiency Video Coding). De asemenea, televizoarele din seria F8000 includ o camera incorporata si un microfon, pentru controlul prin voce si gesturi.  Noile modele F8000 vor fi disponibile in variante cu diagonalele de 40, 46, 55, 65 si 75 de inci.

Samsung F7000

Samsung a mai anuntat si modelele F75000/ F7000, care au foarte multe similaritati cu F8000 dar nu au camera incorporata. F7500 vine in variante de 46, 55 si 60 de inci.
Toate noile modele includ si o caracteristica numita Evolution Kit, care permite upgrade-uri pentru Smart TV in 2014. Noile Smart TV-uri cu LED ale Samsung vor fi disponibile in primava acestui an.

Samsung face, de asemenea, un pas semnificativ din punct de vedere tehnologic cu Ultra HD, care isi propune sa aiba acelasi succes precum modele curente Full HD. Cunoscuta si sub denumirea 4K, noua tehnologie ofera de patru ori mai multi pixeli decat Full HD, ceea ce inseamna, desigur, o calitate uluitoare a imaginii. Acum tot ce ar mai fi nevoie sunt filmele in rezolutie 4K, la care probabil ca ar trebui sa ne asteptam in curand. Noile televizoare Ultra HD ale Samsung vor fi disponibile in variante cu diagonalele de 85 si 110 inci.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.