404 Not Found


nginx
Noi zvonuri despre designul seriei iPhone 16 – TechMagazin

Ultimele fișiere CAD scurse pe internet par să arate designul final pentru viitoarea serie iPhone 16 al companiei de la Cupertino.

Telefoanele din serie, care urmează să fie lansate în luna septembrie, pare că vor avea o înălțime de 149,6 mm, o lățime de 71,4 mm și o adâncime de 8,4 mm, ceea ce ar face seria puțin mai înaltă și mai lată decât cea anterioară.

Noi zvonuri despre designul seriei iPhone 16

Un alt raport a afirmat că iPhone Pro va avea un ecran de 6,3 inci, în creștere față de panelul de 6,1 inci de anul trecut. Nu pare o creștere prea mare, dar este direcția înspre care tinde piața.

Pozele scurse au arătat camerele iPhone 16 montate vertical, una peste alta, în comparație cu perechea anterioară de lentile aliniate diagonal, ceea ce reprezintă marea diferență. Speculațiile de pe piață spun că aranjarea verticală a camerei va poziționa lentilele una lângă alta, ca niște ochi digitali, în timpul înregistrării video în modul peisaj. Acest lucru ar face videoclipurile mai compatibile cu Apple Vision Pro.

Se așteaptă ca iPhone 16 Pro să aibă un buton de captură sub butonul de pornire, pe partea dreaptă a cadrului, pentru a oferi acces mai ușor la cameră, deoarece ar acționa ca butoanele soft de declanșare întâlnite în mod obișnuit pe aparatele foto. O apăsare ușoară ar focaliza imaginea, în timp ce o apăsare prelungită ar captura imaginea. De asemenea, blițul este poziționat în partea laterală a lentilelor principale și teleobiectiv.

Rămâne de văzut câte din aceste zvonuri se vor adeveri.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.