404 Not Found


nginx
Samsung pregateste o noua versiune de Galaxy S III – TechMagazin

galaxy s3Desi toata lumea asteapta in aceste zile, cu sufletul la gura, lansarea lui Galaxy S IV, se pare ca sud coreenii au de gand sa produca si un upragde pentru S III.

Cei de la Samsung ne-au obisnuit cu astfel de upgrade-uri, de curand fiind lansata versiunea Plus pentru Galaxy S II. Desi deocamdata toti ochii sunt atintiti asupra lui S IV, nu este exclus ca in viitorul apropiat sa vedem si o imbunatatire a actualului S III.

Potrivit celor de la SlashGear, Galaxy S III Plus va veni cu doua noua caracteristici importante. Ecranul va fi unul HD iar incarcarea se va putea face wireless. De asemenea, bateria ar urma sa fie mai mare, aceasta urmand sa aiba o capacitate de 2400 mAh.

De incarcare prin wireless va beneficia, mai mult ca sigur, si noul Galaxy S IV, insa nu trebuie sa ne hazardam si sa intram in specificatiile telefonului inca de acum, cel mai bine e sa asteptam marea lansare de pe 14 martie.

Indiferent de cum va arata S IV, cert este ca Galaxy S III merita un upragde, fiind unul dintre cele mai apreciate si cumparate telefoane din lume. De curiozitate, in noiembrie anul trecut, S III a depasit pragul de 30 milioane de telefoane vandute.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.