samsung-ataca-apple-pe-teritoriu-american-lansarea-galaxy-s4-va-avea-loc-la-new-york-198000

Samsung pregăteşte lansarea noului Galaxy S4 chiar pe terenul celor de la Apple, în sala Radio City Music Hall, la doar câteva străzi de magazinul Apple din New York. Evenimentul de joi va fi transmis în direct în Times Square şi comunică intenţia clară a producătorului sud-coreean de a ataca piaţa americană.

Conform Bloomberg, Samsung atacă direct cea mai puternică piaţă a Apple, mizând pe publicitate şi funcţii de ultimă oră, inclusiv o camero foto mai performantă, pentru a provoca euforia asociată cu produsele Apple.

Din 2007, când a lansat iPhone, Apple a fost principalul pionier în domeniul telefoanelor cu touch-screen, însă Samsung a devenit lider pe piaţa smartphone-urilor în urmă cu mai mult de un an.

Dominaţia Samsung s-ar putea amplifica după lansarea noului Galaxy S4, care, asemenea lui Galaxy S3, are câteva luni bune la dispoziţie în postura de “cel mai nou smartphone de top” până când rivalii de la Apple vor lansa un telefon nou.

Telefonul va avea un ecran de 5 inci, puţin mai mare decât modelul S3, au spus două surse apropiate situaţiei. Versiunea americană va folosi cip Qualcomm, dând telefonului o putere de procesare mai mare, pentru a executa concomitent mai multe sarcini. Pe alte pieţe, Galaxy S4 va fi dotat cu procesorul Samsung Exynox 5 Octa eight-core, destinat smartphone-urilor şi tabletelor de înaltă performanţă.

Galaxy S4 va funcţiona cu soft Android şi va avea o cameră foto de 13 megapixeli, faţă de 8 megapixeli în cazul S3, potrivit surselor. Această îmbunătăţire va plasa noul aparat înaintea iPhone 5 al Apple.

IPhone 5 dispune de un procesor dual-core, un ecran de 4 inci şi o cameră de 8 megapixeli.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.