iphone-5s1

Putin eclipsati de sud coreenii de la Samsung, americanii de la Apple pregatesc in liniste lansarea noului lor smartphone – iPhone 5S. Desi nu se stiu prea multe despre acesta, se pare ca telefonul companiei din Cupertino va ingloba cateva tehnologii noi.

Chiar daca diferentele fata de vechiul iPhone nu vor fi uriase, Apple spera ca 5S sa vina cu un suflu nou si sa pregateasca terenul pentru lansarile viitoare.

Potrivit celor mai noi barfe din lumea IT, noul iPhone 5S ar urma sa beneficieze de functia NFC – o tehnologie ce permite telefoanelor sa comunice si sa transfere date cu alte dispozitive prin apropierea unora de altele. De asemenea se pare ca viitorul telefon al companiei fondate de Steve Jobs va veni si cu un cititor de amprente ce ar trebui sa asigure o protectie mai mare a datelor stocate pe device.

Pe langa aceste tehnologii este foarte posibil ca noul iPhone sa beneficieze de un procesor mai puternic si de o memorie RAM superioara precedentului model. In ceea ce priveste data lansarii, inca nu se stie nimic clar. Totusi, daca ar fi sa dam crezare zvonurilor, va trebui sa vedem noul iPhone in cel mult doua-trei luni.

SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.