samsung-galaxy-s4Sud-coreenii de la Samsung au pregatit o lansare cu adevarat grandioasa pentru Galaxy S4. Campania teasing e una spectaculoasa si a avut efectul scontat. Oameni din intreaga lume au devenit curiosi si asteapta cu sufletul la gura lansarea flagship-ului Samsung.

Zilele acestea, pe strazile din New York au aparut dansatori costumati in negru, ce purtau pe spate cifra 4, si care au reusit sa smulga sute de aplauze frenetice din partea trecatorilor care s-au oprit sa vada spectacolul.

Samsung Galaxy S4 va fi lansat pe data de 14 martie insa pana acum nu se stie nimic concret despre cum va arata urmatorul Galaxy. Pe internet au aparut de multa vreme diverse barfe si speculatii, care de care mai fanteziste si mai ciudate, dar coreenii au pastrat secretul si nu au suflat nicio vorba despre noul lor telefon.

Avand in vedere ca ne despart doar cateva ore pana la prezentarea oficiala a mult asteptatului smartphone, noua nu ne ramane decat sa asteptam cuminti si sa speram ca Samsung nu ne va insela asteptarile.

SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.