Lansare-Samsung-Galaxy-Note-4-in-Romania-FOTO-Razvan-Baltaretu-Playtech-20-630x421

Android 5.0 Lollipop se „învechește“ pe piață deja și treptat ajunge pe mai multe telefoane. Samsung lucrează la versiunea pentru Galaxy Note 4 și acum avem un video preview cu ea.

Android 5.0 Lollipop ajunge mai repede pe dispozitivele Nexus, dar LG, Samsung și HTC au promis că nu întârzie prea mult anul acesta. LG G3 deja are parte de Lollipop, iar acum, prin SamMobile, avem o versiune de Android 5.0 pentru Samsung Galaxy Note 4.

Dacă ești familiarizat deja cu TouchWiz și cu filosofia de design a Samsung, atunci Android 5.0 Lollipop nu o să ți se pară prea diferit. Sunt rearanjate câteva meniuri, cum ar fi cel de notificări care glisează peste ecran într-un mod similar celui din versiunea stock și cel de setări în care meniurile sunt dispuse pe orizontală.

De asemenea, toate aplicațiile Samsung – Dialer, Mesaje, Calendar, Mail, Task Manager și Ceas – au fost redesenate în concordanță cu Lollipop și Material Design.

Dacă te tentează Samsung Galaxy Note 4, avem deja un review cu el. „Încă nu-mi plac telefoanele cu ecrane atât de mari, dar Samsung Galaxy Note 4 este primul phablet pe care l-aș lua în calcul. Nu mi-a plăcut Galaxy Note 2 și Note 3 a schimbat prea puține lucruri. Acesta este un pas în față mai important“

android 5.0 lollipop pe samsung galaxy note 4

SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.