404 Not Found


nginx
Imprimanta HP LaserJet 1022 – Review – TechMagazin

hplj-1022

Imprimanta de dimensiuni mici: HP LaserJet 1022, ofera printuri de calitate pentru a multumi  utilizatorii “stresati” de spatii, ca studentii sau lucratorii micilor birouri. În timp ce aspectul robust adauga un aer profesional pentru mediul de lucru, functionarea sa zgomotoasa poate totusi  da dureri de cap. Desi imprimantele cu LaserJet sunt mai scumpe decat cele cu rezerve de toner, nu poate fi comparata  calitatea acestora, culorile fiind mult mai vii, si exactitatea printarii mult mai mare la tehnologia laserjet. Astfel imprimanta HP LaserJet 1022, este perfecta pentru rapoarte si grafice, cu atat mai mult cu cat exista optiunea conectivitatii Wireless sau Ethernet.

Eleganta, pe culoare gri si negru,  HP LaserJet 1022 pare o alegere inteligena: dispune de tava de intrare cu dustcover si de un panou simplu de control cu doar doua butoane. HP 1022 masoara numai 370 x 363 x 241 mm si cantareste aproximativ 5.5 Kg. Imprimanta nu este foarte pretentioasa in ceeea ce priveste hartia, suporta medii de printare ca: Hartie simpla, hartie groasa, hartie foto, plicuri, etichete, transparente, carti postale si carti de vizita cu dimensiuniea maxima A4. Sertarul are o capacitate de 260 coli iar tava de iesire are o capacitate de 150 coli.

Puteți personaliza watermark-uri si ajusta calitatea de imprimare pentru tipul de hartie folosit.  Insa pentru a imprima pe cele doua fete ale unei pagini, va trebui sa intoarceti foile de pe o parte – pe alta, spre deosebire de imprimare fata-verso built-in de la imprimantele mai scumpe ca HP LaserJet 1320.

Imprimanta foloseste un cartus foarte raspandit, ce poate fi incarcat cu usurinta la preturi modice. Nu este o imprimanta  pentru un volum mare de lucru, cartusul avand o autonomie de 2000 pagini, insa ii puteti gasi loc oriunde datorita dimensiunilor reduse si greutatii scazute.

[+] Printare rapida de inalta calitate;

[+] Usoara, cu un design placut;

[+] Compatibila atat pentru PC cat si pentru MAC;

[-]  Zgomotoasa;

[-]  Nu are caracteristici avansate de manevrare a hartiei precum imprimarea fata-verso;

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.