d7115f2e533cc8bcf91823021f4ba6a2_XL

Dintre toate cele se pot spune pro si contra despre castile audio, trebuie sa incepem cu o precizare. Daca frumusetea sta in ochii privitorului, pe principiul „iarna nu-i ca vara” si sunetul salasluieste in urechea ascultatorului. Caci Beats by Dr Dre sunt clar concepute pentru muzica moderna si pentru cei care cauta senzatia de muzica ascultata in club, cu basul extrem de accentuat si acute mai putin exacte.

Dar sa incepem cu ceea ce este mai evident. Design-ul si butoanele de control. Beats a fost deseori comparata cu Apple in ceea ce priveste atentia acordata design-ului. Varianta wireless, alb cu rosu si argintiu, e mult mai frumoasa decat comoda. Pentru distante scurte nu e o problema, s-ar putea nici sa nu simtiti disconfortul, insa dupa un zbor de 3 ore cu avionul e posibil sa experimentati dorinta de a le scoate.

Sunt extrem de usor de folosit, conectarea prin bluetooth la diverse laptopuri, smartphones si alte device-uri fiind extrem de simplu de realizat. Beats abunda in butoane, pe care le puteti utiliza uzand cu incredere de simtul tactil, pentru ca sunt diferentiate intre ele prin striatii inspirate de alfabetul Braille. Astfel, veti regasi buton pentru Power si conectare prin bluetooth, buton pentru forward/backword pentru a sari de la o piesa la alta, buton de volum si buton pentru Play/Pause. Castile au si o serie de accesorii, precum incarcatorul cu USB, si un cablu audio care include controale pentru telefon si microfon. Ca un detaliu simpatic, producatorii au ales culoarea rosu pentru cablurile asociate Beats by Dr Dre, asortat cu detaliile rosii ale castilor.

Zgomotul de fundal este extrem de bine gestionat. Chiar daca va aflati in tren sau intr-o statie de masina veti putea asculta muzica la un volum rezonabil, nu mai este necesar sa compensati galagia din jur.

Iubitorii de muzica clasica, care prefera un sunet mai plat, daca se poate spune asa, fara basi atat de accentuati, vor fi probabil descurajati tocmai de ceea ce toti ceilalti vor iubi peste masura: senzatia ca asculta muzica la un device conceput special pentru un club de R&B.

Ce mai este important de stiut: Beats by Dr Dre se descurca foarte bine cu redarea unui sunet de calitate indiferent de device-ul la care sunt conectate. Atentie insa, daca fisierele au fost prea comprimate sau calitatea lor este destul de slaba Beats va face o treaba buna dar nu va putea compensa intru totul. Daca vreti un sunet exceptional nu va puteti baza exclusiv pe casti, ele nu fac decat sa redea cat mai performant un sunet existent. Spor la shopping!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.