android_apps_images

Indifirent de ce telefoane aveti, fie ca este vorba de un telefon cu android sau IPhone, sunt cateva aplicaţii care nu ar trebui sa lipseasca de pe smartphone-ul vostru.

Astfel ca primele aplicaţii android pe care le instaleaza oricine are un smartphone sunt: Facebook, Twitter, Messenger, aplicatii care dupa parerea mea sunt “must have” si Angry Birds, jocul inispensabil oricarui smartphone. De asemenea in top aplicatii android este aplicatia Skype, o aplicatie foarte tare cu ajutorul caruia poti vorbi prin mesaje la fel ca si cu Yahoo Messenger, sau suna gratuit pe o alta persoana care are aceasta aplicatie instalata. Iarasi niste aplicatii utile pentru android sunt:

Lista cu mai multe aplicatii o gasiti aici!

Jorte – o aplicatie utila care te poate ajuta sa te organizezi, o aplicatie asemanatoare cu o agenda dar cu o serie de alte optiuni care te ajuta sa-ti notezi evenimentele, examenele sau alte lucuri importante, o folosesc de asemena ca si memo, pentru a-mi reaminti de asemenea lucruri.

TeamViewer – poate una dintre cele mai bune aplicatii pentru android, aplicatie cu ajutorul caruia va puteti conecta la calculator, sau la orice alt aparat mobil care are instalat acest program. Cu ajutorul unui ID si unei parola puteti sa vedeti pe ecranul telefonului, desktop-ul, puteti rula orice comenzi pe calculator folosind telefonul.

Iarasi o serie de aplicatii android free,  care nu trebuie sa lipseasca de pe telefon sunt: Adobe Reader, Winamp, Gmail sau Yahoo Mail, nu cred ca trebuie sa mai adaug vreo descriere acestor programe a caror utilitati sunt deja bine cunoscute.

Nu stiu care sunt cele mai tari aplicatii pentru android, insa stiu ca cele insirate mai sus sunt in topul celor mai downloadate, sau cel putin pe care le cred eu ca fiind cele mai importante, acestea au limba romana instalata, asta daca sunteti interesat si de aplicatii android romanesti,  evident sunt si alte aplicatii tari pe care le puteti gasi pe android market.

Daca ati navigat vreodata pe android market, cu siguranta ati vazut ca sunt applicatii impartite pe categorii, “Top FREE”, “Top New”, sau “Top paid”, sunt curios totusi, pentru ce aplicatii ati fi dispusi sa dati bani?

Care sunt cele mai tari aplicatii pe care le-ai instalat?

SHARE

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.