Daca ai un smartphone, fie ca e IPhone sau un telefon pe sistemul de operare Android, atunci cu siguranta folosesti diferite aplicatii pentru telefon. De la jocuri pe mobil pana la aplicatii de organizare, socializare sau alte aplicatii ajutatoare.

Printre cele mai cunoscute aplicatii pentru android, cele pe care le consider utile si necesare oricarui telefon sunt cateva aplicatii de socializare precum Facebook sau Twitter, o aplicatie buna pentru navigare pe internet, si o aplicatie pentru organizare.

Daca telefonul tau este la zi cu ultimele versiuni software Android, atunci s-ar putea ca sa nu mai fie nevoie sa instalezi aceste aplicatii de care am vorbit mai sus. Pentru ca asa cum este Facebook, Youtube, Gmail sau vreun program ne navigare, sunt incluse deja in pachetul de baza al oricarui telefon cu android.

Pentru cei mai noi utilizatori de telefoane android, exista tendinta de a-si instala o multime de aplicatii android mai mult sau mai putin necesare, sau chiar opusul, sa nu-si instaleze nici o aplicatie de frica sa nu-l viruseze, defecteze sau ceva asemanator. Ei bine, daca o sa mergeti pe android market, o sa gasiti acolo o multime de aplicatii noi, aplicatii gratis dar si pe bani pe care le puteti downloada si incerca.

In final va incurajez sa incercati diferite aplicatii gratuite, dar sa le downloadati de pe market si nu din alta parte, plus daca nu mai folositi o aplicatie, sa o dezisntalati pentru a nu va umple telefonul cu programe care nu sunt necesare, si care va poate incetini performantele acestuia.

SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.