h7vT8aw

 … ti-am pregatit cele mai tari oferte la aparatele de aer conditionat, alaturi de cateva sfaturi utile in alegerea unuia!

Pe langa functiile de baza ale aparatului de aer conditionat, de racire si incalzire, atunci cand alegi un aparat cu inverter, te bucuri de o multime de beneficii suplimentare.

Beneficiile aparatului de aer conditionat cu INVERTER

– Ajunge la temperatura dorita mult mai repede. Racire instantanee, incalzire instantanee!
– Nu doar ca vei avea temperatura dorita mult mai repede, dar aceasta va fi si constanta – aparatul de aer conditionat cu inverter functioneaza fara oprire si pornire repetata a compresorului, astfel incat nu vor fi mari fluctuatii de temperatura.
– Poti folosi aparatul de aer conditionat oricand! Ai citit corect, aparatul de aer conditionat cu inverter nu este doar pentru vara, deoarece functioneaza la fel de bine si atunci cand temperaturile ating minus 10°C – iti poti incalzi camera!

Pentru ca vrem ca vara asta sa ai parte de racoare, ti-am pregatit super oferte la aparatele de aer conditionat cu inverter!

Click aici si descopera-le!

BTU – ce sunt ei si cati ne trebuie?

Cu siguranta ai observat ca una dintre cele mai importante caracteristici ale unui aparat de aer conditionat este BTU. Prescurtarea vine de la British Thermal Unit/hour si reprezinta unitatea internationala de masurare a puterii aparatului de aer conditionat.

Daca ti-ai propus sa instalezi aparatul de aer conditionat pentru un spatiu mai mic de 22-25 de metri patrati, atunci 9000BTU/ora sunt suficienti.

Daca vrei sa il folosesti intr-o incapere de pana la 35 de metri patrati, atunci iti recomandam un aparat de aer conditonat cu 12000 BTU.

Pentru instalarea aerului conditionat, specialistii nostri iti stau la dispozitie: iti poti achizitiona serviciile de instalare aer conditionat aici.

Pasi pentru alegerea aparatului de aer conditionat:

  1. Opteaza pentru un aparat de aer conditionat cu inverter
  2. Alege capacitatea de BTU necesara, in functie de dimensiunea spatiului in care doresti sa montezi aparatul
  3. Cumpara aparatul de aer conditionat, la cel mai mic pret din Romania – aici
  4. Alege serviciul de instalare de aici
  5. Bucura-te de temperatura ideala!
SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.