404 Not Found


nginx
Concurs: Aboneaza-te la newsletter si castiga un Tablet PC Lenovo!

blog-760

UPDATE 3 iunie: Concursul desfasurat in luna mai tocmai a luat sfarsit si avem un fericit castigator. Anton Cucumov s-a abonat la newsletter-ul nostru si a castigat o tableta PC Lenovo! In curand urmeaza un nou concurs cu un alt premiu atractiv, asa ca stai pe-aproape!

Ne place sa fim mereu alaturi de tine, asa ca, dupa cum te-am obisnuit, continuam sa te premiem daca esti abonat la newsletter-ul ALTEX! Daca te-ai inscris deja pentru unul dintre premiile anterioare, participi automat si la extragerea aceasta. Daca nu esti abonat, o poti face foarte usor prin accesarea acestei pagini http://www.altex.ro/abonare pana la data de 31 mai 2014.

Ti-am pregatit un super Tablet PC Lenovo IdeaPad Yoga 11S ce dispune de ecran ce se roteste 360 de grade pentru a performa in oricare dintre cele patru moduri de functionare: laptop, tableta, cort sau stand. Este ideal atat pentru business, cat si pentru entertaiment, fiind echipat cu procesor Intel Pentium 2129Y de 1.1 Ghz de 11.6”, 4 GB de RAM DDR3, unitate de stocare SSD de 128 de GB si placa video Intel HD Graphics.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.