404 Not Found


nginx
Cadouri mari pentru cei mici

1iunie

Pentru ca Mos Craciun nu vine decat o data pe an, si atunci iarna, ziua de 1 iunie pica la fix pentru toti copiii care il vor astepta la fel de nerabdatori pe “Mosul de vara”. Prima zi a lunii iunie este, probabil, una dintre cele mai fericite pentru cei mici, copiii fiind sarbatoriti, primesc cadouri si au parte de o zi speciala atat acasa, cat si la scoala ori gradinita.

Desi e cald, asta nu inseamna ca prichindeii se vor racori doar cu o inghetata. Nu sunt suficiente nici macar o ciocolata si o masinuta sau papusa, dupa caz. Copilul din 2014 isi doreste cadouri tehnologice, iar in acest sens am decis sa fim alaturi de toti parintii din Romania. Pentru cei mari, pentru cei mici, oferim transport gratuit toata saptamana pentru comenzile efectuate pe altex.ro – Am pregatit sute de reduceri la filme si jocuri pentru copii, figurine, console de jocuri si multe altele. Nu i-am uitat nici pe parinti, avem reduceri cat ei de mari! Vezi oferta aici!

Ziua Copilului a fost sarbatorita pentru prima data, la nivel national, in Turcia in data de 23 aprilie 1920. Ziua Internationala a Copilului a intrat in istorie ca avand inceputurile in anul 1925 cand, la Geneva, a avut loc Conferinta Mondiala pentru Protejarea si Bunastarea Copiilor. Ulterior, in 1954, UNICEF a emis o recomandare care prevedea faptul ca fiecare stat sa dispuna de o zi asa-numita “Ziua Copilului” – sursa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.