404 Not Found


nginx
LG Optimus L4 II – smartphone ieftin cu Android Jelly Bean – TechMagazin

lg-optimus-l4-ii-android-officialLG a prezentat oficial noul Optimus L4 II, un telefon entry-level cu sistem Android 4.1 şi ecran de 3.8 inch, destinat pentru utilizatori cu buget limitat şi pachete ieftine cu abonament.

Disponibil chiar de astăzi pentru piaţa din Rusia şi Ucraina la un preţ de aproximativ  129 euro , Optimus L4 II se poate lăuda cu ecran IPS de rezoluţie 320×480 pixeli şi cameră foto de 3MP însoţită de blitz LED. Printre elementele de atracţie se numără un buton Home cu LED de notificare, 4GB memorie internă şi slot microSD pentru expansiune.

Telefonul cu dimensiuni 112.5 x 64.7 x 11.9 mm şi greutate 125 grame conţine un acumulator de 1700 mAh, cuplat unui chipset cu CPU single-core la 1GHz produs de MediaTek. Fiind vorba de un telefon entry-level, memoria RAM este limitată la 512MB. Ne putem bucura însă de acces la internet prin conexiune 3G HSDPA şi WiFi N, iar pentru transferuri de date şi conectarea diverselor accesorii avem la dispoziţie un modul Bluetooth 3.0. Telefonul include şi un receptor GPS, la care putem apela pentru orientare cu aplicaţia Google Maps.

Pe lângă modelul Optimus L4 II, LG va lansa în scurt timp şi un model Optimus L4 II Dual, puţin mai scump dar cu funcţionalitate dual-SIM.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.