404 Not Found


nginx
Samsung Galaxy S4 cu Android Stock – TechMagazin

samsung-galaxy-s4-google

Samsung Galaxy S4 in varianta Google, cu Android Stock, a fost anuntat ieri in cadrul evenimentului anual I/O. Telefonul va fi deblocat GSM, deci liber pentru utilizare in orice retea de telefonie mobila. Are bootloader complet deblocat, astfel detinatorul acestui telefon isi poate incarca propriul soft. A fost anuntat doar modelul cu capacitate de stocare de 16GB.

Google promite ca sistemul de operare va primi prompt cele mai noi update-uri, astfel utilizatorii acestui dispozitiv Android de top vor experimenta beneficiile dispozitivelor Nexus. Pana acum, implementarea oricarui update Google pe un telefon non-Nexus putea dura cateva luni.

Este un pas inainte, in lupta fragmentarii Androidului. Prea multe telefoane de top n-au putut primi update-uri din cauza skin-urilor voluminoase puse in aplicare de catre producatori. Acest model S4, abandoneaza toate optiunile TouchWiz, pentru o utilizare clara si curata a sistemului pur Android.

Din data de 26 iunie, Samsung Galaxy S4 cu Android pur va fi disponibil in Statele Unite pentru 649 dolari. La scurt timp, va ajunge si in Europa. Este scump, dar este un pret mic pentru a plati cele mai noi si importante imbunatatiri care vin odata cu acest super telefon Android: combinatia celei mai puternice platforme hardware cu cel mai nou sistem de operare.

Samsung Galaxy S4 incorporeaza un procesor Qualcomm Snapdragon 600 tactat la 1.9 GHz, 2 GB memorie RAM, 16/32/64 GB spatiu de stocare, camera principala de 13 megapixeli cu autofocus si una frontala de 2 megapixeli cu inregistrare Full HD, baterie de 2.600 mAh, 4G, conectivitate Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac, NFC, emitator IR pentru controlul televizorului si multi senzori: temperatura si umiditate, accelerometru, geomagnetic, proximitate, barometru, gyro etc.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.