img246607_08052013101336_2

Brasovenii de la Allview ne arata ca e posibil sa avem smartphone-uri made in RO. Prin made in RO, se intelege doar partea de dezvoltare software, sau cum zice compania: “Producem in China deoarece in Romania vrem sa folosim creierele si nu muschii”.

Click aici pentru a accesa magazinul online!

La nivelul anului trecut, compania Visual Fan care detine brand-ul Allview a inregistrat o cifra de afaceri de aproape 2,1 milioane de euro si un profit net de 51.000 de euro, potrivit datelor Ministerului Finantelor, fata de aproape 2,2 mil. euro cifra de afaceri si 47.000 de euro profit net în 2010. In prezent brand-ul Allview este prezent pe cinci-sase piete europene printre care Germania, Olanda, Spania, Slovacia şi Rep. Moldova, care reprezinta aproape 10-15% din cifra de afaceri. Cea mai mare piata este Germania, urmată de Olanda si Spania.

De curand m-am jucat cu un Dual-Sim Allview P6 Stony, si desi ma asteptam la o “chinezarie ieftina”, am fost placut de surprins de telefon.. Acesta vine cu un display Super Amoled HD generos de 4.65 inci, sistemul de operare Android 4.0.4 Ice Cream Sandwich si beneficiaza de noua interfata grafica Berry. Telefonul este dotat cu procesorul performant Cortex A9 Dual Core, are o capacitate a memoriei flash de 4 GB, si card extern de 16 GB inclus, posibilitate de transfer de date prin Wi-Fi direct si camera foto de 8 MP cu autofocus, model OV8830, printre cele mai apreciate de pe piata.

Baietii de la Allview au instalat din fabrica o serie de programe utile, cum ar fi BitDefender Mobile Security 2012, ES Task Manager, ES File Explorer, OfficeSuite si aplicatia Stunnel. Telefonul este certificat de Google si vine cu aplicatiile specifice instalate din fabrica (Maps, YouTube, etc).

Click aici pentru a accesa magazinul online!

Telefonul este ideal daca doresti un Android cu ecran de 4.65 inci, dual sim, robust si mai ales romanesc! Nu iti ruleaza chiar ultimele jocuri in conditii perfecte, datorita chipsetului grafic mai slab, dar clasicele Cut the Rope, Where is my water, Angry Birds, Bad Piggies zboara…si nu ma refer la piggies ci la jocurile mentionate. Dual Sim-ul este pasiv, adica, daca ai o convorbire pe una din cartele, in caz ca esti sunat pe cealalta, esti semnalat interlocutorului care te apeleaza ca nefiind conectat la retea.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.