404 Not Found


nginx
Lovitura pregatita de Apple cu iPhone 6: "Va fi singurul smartphone de pe piata care va avea asa ceva"

lovitura-pregatita-de-apple-va-fi-singurul-smartphone-de-pe-piata-care-va-avea-asa-ceva-schimbarea-anuntata_size1

Cei de la Forbes dezvaluie care va fi principala caracteristica ce va face din iPhone 6 cel mai bun smartphone de pe piata. Cei de la Forbes vorbesc despre urmatorul telefon al celor de la Apple, iPhone 6, si considera ca marele progres din punct de vedere tehnologic va fi display-ul. “Va fi o imbunatatire semnificativa fata de orice alt LCD la smartphone” scriu acestia.

Noul iPhone va folosi aceeasi tehnologie Quantum Dot precum Kindle Fire HDX 7, dar cu mici schimbari specifice Apple. Va oferi culori mult mai vii fata de Fire. Amazon s-a concentrat pe gama de culori in favoarea acuratetei reproducerii lor.

Exista mai multe motive pentru a crede ca Apple va folosi tehnologia Quantum Dot (QD) si ca iPhone 6 va fi un produs major pentru Nanosys, o companie care detine peste 300 de patente in QD si ii are pe cei de la Samsung ca unul dintre investitorii principali. Se crede despre cele 2 comapnii ca lucreaza impreuna pentru tehnologii in energie, precum si pentru display-uri.

Vestile despre faptul ca Apple lucreaza la QD au aparut in decembrie anul trecut, crezandu-se insa ca e vorba despre un proiect pe termen lung, nu chiar pentru iPhone 6. CEO-u Nanosym, Jason Hartlove, le-a spus saptamana trecuta celor de la Forbes ca primul telefon cu ecran QD va fi lansat la mijlocul acestui an. Iar iPhone 6 se pare ca va avea lansarea in luna iulie! Acesta este primul indiciu ca iPhone 6 va fi primul telefon cu aceasta inovatie. Al doilea este dat de cererile de patente ale celor de la Apple. Recent, au aplicat pentru 4 astfel de patente Apple cu legatura cu QD.

Aplicatiile sunt pentru imbunatatiri ale tehnologiei QD – Hartlove afirma cu tarie ca orice lucreaza Apple este pentru a imbunatati ceea ce a facut Nanosys. Ceea ce fac cei de la Apple, la fel cum au facut si cu Retina, este sa creeze propria varianta si sa nu lanseze o tehnologie pe care sa o poata folosi si potentialii competitori.

“Fara un ecran mult mai bun ce va avea de oferit iPhone 6 din ce nu ofera iPhone 5S? Aplicatii pentru sanatate? Realitatea este ca noua tehnologie pentru display este disponibila si cei de la Apple fac imbunatatiri pentru a fi detinatorii ei”, mai scriu cei de la Forbes.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.