ios-7-1-iti-ofera-un-iphone-5-mai-stabil-si-o-viteza-mai-buna-pentru-iphone-4_size1

Apple a anuntat noul update iOS 7.1 pentru iPhone, iPad si iPod Touch. El vine si cu cateva schimbari de design.

iOS 7.1 s-a lansat, iar vestile bune sunt mai multe, de la schimbari de design, pana la cele care tin de performantele gadgetului. Acesta este, practic, primul update major de la lansarea iOS 7, si rezolva numeroase probleme de stabilitate si de securitate, oferind in acelasi timp un design imbunatatit.

Noul update vine cu suport pentru CarPlay, care iti permite sa accesezi continutul telefonului in masina, prin comenzi vocale. Siri este la baza acestui serviciu care le da ocazia soferilor sa dicteze mesaje sau sa asculte anumite melodii fara sa isi atinga smartphone-ul.

Cu iOS 7.1, cei de la Apple au facut si schimbari de design, pe care le vei vedea inclusiv atunci cand vrei sa suni pe cineva sau sa inchizi telefonul. Cei de la arstechnica spun ca iOS 7.1 ofera o viteza mai buna pentru iPhone 4:

De asemenea, pentru cei cu iPhone 5S, s-au facut imbunatati la procesul de scanare a amprentei. Update-ul lansat acum este destinat tuturor dispozitivelor cu iOS 7: iPhone 4, 4S, 5, 5C si 5S, la care se adauga gama de iPad-uri si iPod-uri.

SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.