404 Not Found


nginx
BlackBerry-ul la care nu poti fi ascultat nici de Guvern. Pretul nu e deloc modic

blackberry-ul-la-care-nu-poti-fi-ascultat-nici-de-guvern-pretul-nu-e-deloc-modic_size1

Daca esti spion, angajat cu raspundere mare, sau pur si simplu paranoic, acesta s-ar putea sa fie telefonul de care ai nevoie. Smartphone-urile BlackBerry sunt renumite pentru faptul ca sunt sigure si se folosesc la varf in corporatii sau in institutii ale statului.

Vezi AICI oferta de pret de la eMag.ro

Daca nu esti multumit de securitatea pe care ti-o ofera modelele din fabrica, poti trece la urmatorul nivel. Secusmart GmbH iti ofera, in schimbul sumei de 2.770 de dolari, un BlackBerry inca si mai sigur, pe care firma a instalat software si hardware proprietar care ofera criptare AES pe 128 de biti si autentificare pe baza de certificat a persoanelor cu care stai de vorba la telefon. Toata tehnologia lor e pusa pe modelul BlackBerry Z10.

Inainte sa strangi banii, trebuie sa stii ca toata securitatea in plus se aplica doar daca persoana cu care stai de vorba are de asemenea un model “echipat”. In caz contrar, vei fi la fel de vulnerabil ca inainte.Daca ti se pare pretul prea mare, mai ai putintica rabdare. Cei de la Secusmart planuiesc sa scoata pe piata telefoane Android hipersecurizate in perioada urmatoare, iar acestea ar trebui sa fie mai ieftine.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.