htc-e1Chiar daca nu au reusit sa scoata pe piata mult asteptatul smartphone One, cei de la HTC au anuntat un nou telefon mobil. Este vorba despre E1 – un dual sim destul de avasant.

Noul smartphone produs de HTC va costa in jur de 225 de euro si in prezent poate fi cumparat doar de asiatici. Cand va aparea si in Europa, inca nu se stie.

HTC E1 vine cu un display de 4,3

inci, Super LCD2, rezolutia urmand sa fie WVGA. Procesorul Dual Core va avea o frecventa de 1,15 GHz – suficient de rapid pentru un Dual Sim. Camera beneficiaza de o reolutie de 5 MP, in vreme ce camera secundara va permite efectuarea de apeluri video la o calitate decenta (rezolutia e de 2,1 MP).

Spatiul de stocare e de 8 GB, dar poate fi marit cu ajutorul unui card microSD. Precum HTC One, si E1 va veni cu difuzoare Beats Audio. In ceea ce priveste sistemul de operare, E1 va rula pe Android Jelly Bean v4.1.

Fiind un Dual Sim, trebuie sa specificam ca telefonul ofera posibilitatea ca unul din SIM-uri sa functioneze in GSM si HSPA, in vreme ce al doilea SIM va putea functiona doar in GSM.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.