404 Not Found


nginx
Cea mai sexy RECLAMA la un smartphone, interzisă – TechMagazin

reclama_sexy

Reclama companiei britanice de smartphone-uri Kazam, la noul telefon Tornado, a fost interzisă la televizor din cauza conținutului sexual explicit.

Reclama, care asociază telefonul Tornado cu o brunetă extrem de sexy, care umblă în lenjerie intimă prin casă, își atinge sânii și copasele și își mușcă buzele, nu mai poate rula la posturile de televiziune din Marea Britanie, informează Daily Star.

Reclama se concentrează pe sex, nu pe telefon

Reclama a fost interzisă de Autoritatea pentru Standarde în Publicitate (ASA), din cauza conținutului sexual explicit. Mai mult, membrii instituției de control și-au justificat decizia prin faptul că reclama reduce femeile la niște obiecte sexuale, iar conținutul ei nu are nici o legătură cu produsul. Într-un comunicat de presă, ASA precizează că acțiunea este centrată pe actrița care umblă în lenjerie intimă prin casă și care își expune ostentativ corpul, în loc să prezinte produsul companiei Kazam.

Reprezentanții firmei de smartphone-uri au explicat că reclama vrea să transmită ideea că telefonul Tornado este atât de subțire încât poate fi foarte ușor uitat în buzunarul unei cămăși. În plus, aceasta folosește un scenariu clasic, în care o persoană își calcă hainele în lenjerie intimă, înainte de a ieși din casă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.