bbm-blackberry-messenger-acum-si-pe-android-si-ios_size1

Serviciul este unul dintre cele mai apreciate de la BlackBerry si a aparut cu mult inainte de iMessaging, Viber sau WhatsApp

Unul dintre cele mai apreciate servicii de la BlackBerry, aplicatia de messagerie BBM sau BlackBerry Messenger, nu va mai fi destinata exclusiv celor care au telefoane realizate de producatorul canadian. Ea va fi disponibila si pe Android si iOS incepand din aceasta vara.

Masura luata de cei de la BlackBerry ar putea sa le faca un deserviciu, intrucat multi dintre utilizatorii vechi au ramas fideli companiei tocmai datorita acestei aplicatii, care asigura o conversatie securizata.

Anuntul privind extinderea BBM pe Android si iOS a venit marti la conferinta anuala BlackBerry Live a acompaniei. CEO-ul Thorsten Heins a fost cel care a rostit vestea.

El a mai declarat ca planurile companiei prevad ca BBM sa fie o aplicatie completa, disponibila pe cat mai multe platforme posibile. Ea va include si functii noi, pentru apeluri de voce si video, partajare a ecranului (Screenshare) si asa-numitele Channels, un nou mod pentru utilizatorii BBM de a se conecta la afaceri, branduri, celebritati si grupuri de care sunt pasionati.

Cei care doresc sa isi instaleze aplicatia trebuie sa aiba cel putin iOS 6.0 si Android Ice Cream Sandwich, anunta gsmarena.

BBM are 60 de milioane de utilizatori activi in fiecare luna.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.