404 Not Found


nginx
Alcatel si ZTE au lansat telefoane cu Firefox OS 1.3

alcatel-si-zte-au-lansat-telefoane-cu-firefox-os-1-3_size1

Telefoanele vin la preturi accesibile sau medii. Alcatel a lansat si o tableta cu Firefox OS. Alcatel si ZTE au prezentat mai multe dispozitive cu sistemul de operare Firefox OS. Este vorba despre Alcatel Fire C, Fire E, Fire S, Fire 7 si ZET Open C si Open II.  Ele au cipseturi Snapdragon de la Qualcomm.

Noile telefoane de la Alcatel si sa completeze linia Idol prezentata la MWC 2014 Barcelona, unde gasim smartphone-uri un pic mai scumpe. Cel mai smart dintre ele este Alcatel Fire S (foto sus), care vine cu ecran IPS de 4,5 inch la rezolutie qHD, procesor quad-core la 1,2GHz, 4G, camera de 8MP si NFC.

Alcatel Fire E are specificatii usor mai mici. Gasim tot un ecran IPS de 4,5 inch la rezolutia qHD, insa procesorul este un dual-core la 1,2GHz, iar camera e de 5 MP.

Alcatel Fire C a primit un ecran mai mic, de 3,5 inch, la rezolutia HVGA. El are un procesor dual-core la 1,2GHz si o camera VGA.

Cei de la Alcatel au lansat si o tableta, Fire 7, cu ecran de 7 inch la rezolutia qHD. Inauntru gasim un procesor dual-core la 1,2GH si doua camere VGA.

Si celalalt producator, ZTE, vine cateva modele. Unul dintre ele este ZTE Open C, care are un Snapdragon 200 cu procesor la 1,2GHz si 512 MB de RAM. Telefonul a primit un ecran de 4 inch WVGA si o baterie de 1200mAh.

ZTE Open II are o configuratie si mai scazuta. Telefonul e dotat cu un procesor dual-core la 1,2GHz, 256 de RAM, 2GB de spatiu, baterie de 1150mAh si o camera de 2 MP.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.