744x257-Voucher-cadou

Art.1 Organizatorul si regulamentul oficial al campaniei

Campania este organizata de SC ELANKO SRL cu sediul in localitatea Recea, str. Aleea Mocirei nr. 4, Baia Mare, jud. Maramures, Romania (date de identificare: CUI RO10618808, J24/333/1998). Decizia de derulare a Campaniei conform regulilor din prezentul regulament, (denumit in continuare „Regulamentul Oficial”), este finala si obligatorie pentru participanti. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica sau schimba prezentul Regulament Oficial, prin intocmirea unui act aditional la prezentul regulament, urmand ca astfel de modificari sa intre in vigoare in termen de 24 de ore dupa anuntul prealabil de prezentare al acestor modificari.

Art. 2. Durata campaniei si aria de desfasurare

Campania se desfasoara pe site-ul Elanko – www.elanko.ro in perioada 22 aprilie – 3 mai 2013.

Pentru a beneficia de promotie, participantii trebuie sa achizitioneze orice produs din newsletter-ul Elanko.ro din data de 22 aprilie.

Click pentru newsletter.

Art. 3 Mecanismul campaniei

Pentru a participa la campania “Voucher Cadou” clientii trebuie sa achizitioneze orice produs din newsletter-ul Elanko.ro (trimis in data de 22 aprilie 2013) in perioada 22 aprilie – 3 mai 2013. Clientii vor primi cate un cod de voucher valoric.

Codul de voucher va fi emis si aplicat separat pentru fiecare produs achizitionat.

Codul de voucher poate fi folosit exclusiv in perioada 1 – 15 mai 2013 pentru orice produs achizitionat de pe site-ul www.elanko.ro

Pentru a beneficia de discountul valoric, clientii vor introduce codul de voucher in campul aferent atunci cand vor plasa comanda lor.

Codul de voucher nu poate fi cumulat cu alte vouchere si nu se va aplica la produsele aflate in alte promotii.

Codul de voucher se transmite pe adresa de mail la finalizarea comenzii.

Nu este posibila inlocuirea bonusului cu contravaloarea acestuia in bani sau cu alte beneficii.

Art. 4. Dreptul de participare

Campania “Voucher Cadou” se desfasoara pe intreg teritoriul Romaniei si au drept de participare toti cei care achizitioneaza in perioada 22 aprilie – 3 mai 2013 produse din newsletter-ul (click pentru newsletter) magazinului Elanko.ro

Art.5. Limitarea raspunderii

Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica prezentul regulament cu conditia de a publica respectivele modificari pe site-ul www.elanko.ro/blog. Modificarea isi produce efectele de la data publicarii informatiilor care o anunta si afisarii lor pe pagina de internet mentionata anterior.

Art.6. Incetarea Campaniei

Prezenta campanie poate inceta inainte de data mentionata la art. 2 numai in cazul aparitiei unui eveniment ce constituie forta majora conform legislatiei in vigoare, inclusiv in cazul imposibilitatii Organizatorului, din motive independente de vointa sa, de a continua prezentul concurs.

Art.7. Litigii

Eventualele litigii aparute intre Organizator si participantii la prezenta Campanie se vor rezolva pe cale amiabila sau in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente.

SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.