tableta-nexus-8-ar-putea-fi-lansata-in-iulie-odata-cu-urmatoarea-versiune-android_1_size1

Informatia a fost dezvaluita neoficial de unul dintre directorii Google. Google ar putea retrage tableta Nexus 7 in iulie, din cauza vanzarilor slabe. Pana acum, Nexus 7 s-a vandut in 3 milioane de exemplare, iar oficialii Google au fost dezamagiti, pentru ca trendul incepe sa impuna tabletele de 8 inci in detrimentul celor de 7.

Totusi vestea nu e atat de rea. Conform HighlightPress, in iulie ar putea fi lansata si noua tableta Nexus 8. Informatia a fost dezvaluita neoficial de unul dintre directorii Google Irlanda.

Noua tableta ar urma sa aiba un display de 8 inci, ar putea folosi un procesor Intel si, mai mult ca sigur, Android 4.5 (sau 5.0, in functie de ce denumire va alege Google sa foloseasca pentru urmatoarea versiune). Daca pana acum, Android a respectat regula literelor, urmatoarea generatie se speculeaza ca va purta numele “Lollipop” sau”Lemon Pie”.

Noua tableta ar urma sa intre in competitie directa cu Ipad Mini Retina, Samsung Galaxy Note 8.0 sau LG G Pad 8.3.  Odata cu Nexus 8, Google ar putea prezenta si Nexus 10-2. A doua generatie a flagship-ului Google era asteptata inca din iarna, dar Google a amanat lansarea acesteia.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.