new-ipad

iPad-ul este exemplul perfect despre cum vechile reguli ale etichetei se adaptează la noua tehnologie. iPad-ul este o carte, este e-mail, muzica și pozele noastre sunt pe el, aplicațiile pentru rețelele de socializare, munca noastră. De aceea îl utilizăm zilnic, oriunde ne-am afla și este normal să ne întrebăm ce efect are acesta asupra celor din jurul nostru.

În primul rând fiți pregătiți pentru priviri și întrebări curioase. Nu îl etalați în public decât dacă sunteți gata să împărtășiți totul. Fiți gata să îi lăsați pe curioși să îl testeze, pentru că nu se vor sfii să vă ceară acest lucru.

Deoarece poate înlocui clasicul ziar de hârtie, fiți pregătiți pentru privirile curiaose de peste umăr. Gândiți-vă dacă vă este de folos la birou sau este doar un alt obiect care vă ocupă mult timp. Dacă îl folosiți pentru a lua notițe sau la planificat agenda, spuneți-le acest lucru colegilor.

Altfel, vor crede că în timpul ședințelor vă jucați Solitaire. Pentru cei care au copii: stabiliți reguli de folosire. Explicați-le că este un obict cu care lucrați, sau fiți gata să pierdeți documente importante. În timp ce familia se uită la un show tv care nu vă este pe plac, puteți naviga fără grijă.

Dacă este întuneric în cameră, se recomandă să îi reduceți luminozitatea. Dacă aveți de ales între iPad și a petrece timp cu familia dumneavoastră, opriți-l. Chiar dacă credeți că sunteți atent, cu siguranță nu aratați așa și asta este tot ceea ce contează pentru o soție deja supărată, de exemplu. Opriți-l și la cină. Și când conduceți. Întotdeauna când conduceți!

SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.