404 Not Found


nginx
Filtrarea apei potabile – solutii. – TechMagazin

Romstal ofera numeroase solutii pentru filtrarea apei potabile si dedurizare. Vom analiza astazi cateva dintre aceste variante din punct de vedere al pretului, usurinta in folosire sau montare si eficienta. Prima varianta este una pe care noi am numi-o mobila.

Filtru de apa tip cana AQUAPHOR  cu filtrare  mecanica si antibacteriana. Aceste cani vin in diferite culori si forme dar in principiu fac acelasi lucru: filtreaza apa (nu de asta aveam nevoie?). Cana este comod de utilizat atat la domiciliu, cat şi la birou. Datorită sorbentului unic de ultimă generaţie pe care îl conţine, modulul de filtrare universal nu doar purifică cu siguranţă apa pe întreaga durată de funcţionare, dar şi înlătură duritatea excesivă a apei.

Apa lipsită de duritatea excesivă face ceaiul şi cafeaua mai buna, iar aparatele uzuale vor fi protejate de depuneri de calcar. Filtrul conţine adaos bactericid, lucru foarte important îndeosebi la filtrarea apei chiar si în afara oraşului. Filtrul din interiorul canii se schimba dupa 300 litri. Pretul acestor cani este destul de mic iar marele avantaj este ca pot fi folosite in locatii diferite si nu e nevoie sa fie conectate la o retea. Torni doar apa in cana si filtrul isi face treaba.

Filtru de apa tip cana aquaphor agat cu filtrare mecanica si antibacteriana 300 lt

Filtru de apa tip cana aquaphor art cu filtrare mecanica si antibacteriana 300 lt

Filtru de apa tip cana aquaphor prestige cu filtrare mecanica si antibacteriana 300 lt

-FILTRU DE APA TIP CANA AQUAPHOR AGAT CU FILTRARE MECANICA SI ANTIBACTERIANA 300 LT
-FILTRU DE APA TIP CANA AQUAPHOR ART CU FILTRARE MECANICA SI ANTIBACTERIANA 300 LT
-FILTRU DE APA TIP CANA AQUAPHOR PRESTIGE CU FILTRARE MECANICA SI ANTIBACTERIANA 300 LT

Cod: 47AF0035

Pret 59.51 LEI

Cod: 47AQ0001

Pret 69.90 LEI

Cod: 47AQ0004

Pret 87.90 LEI

FILTRU DE APA AQUAPHOR TOPAZ FILTRU DE APA AQUAPHOR TOPAZ

Acest tip de filtru se conecteaza la robinet. Usor de montat acest filtru face minuni in ceea ce priveste clorul eliminat 100% si aproximativ 99 % din substantele organice precum fenolul, benzol, pesticide, cloroform, dar si metale grele precum plumb, cupru, cadmiu, spune producatorul. iltru de robinet pentru apa cu cartus tip topaz care sta la baza unui amestec de carbune activ si absorbant microfibros Aqualen. Filtrul cu un diametru de 55 mm are un calendar pozitionat in partea de sus, unde este trecuta data calendaristica in care acesta trebuie schimbat. Poate fi instalat la robinet cu filet interior sau la robinet cu filet exterior. Temperatura de exploatare este de la 5 grd C pana la 40 grd C. Debitul filtrului este de 0.3 l/min.

Trecem la lucruri mai serioase din punct de vedere al montarii pentru ca filtrele care urmeaza se conecteaza la reteaua de apa. Va prezentam doua variante una de buget si una ceva mai scumpa dar cu performante mai bune.

Filtru de apa rece aquaboss 1-01, rezerva din pp (capacitate 6000 lt,5 microni) albastru

Filtru auto-curatare ‘depura cyclon 700’ pt. apa potabila pp ,1” fi, 3,5mc/h

-FILTRU DE APA RECE AQUABOSS 1-01, REZERVA DIN PP (CAPACITATE 6000 LT,5 MICRONI) ALBASTRU
#FILTRU AUTO-CURATARE 'DEPURA CYCLON 700' PT. APA POTABILA PP ,1'' FI, 3,5mc/h

Cod: 47AQ0012

Pret 114.09 LEI

Cod: 47FD0012

Pret 733.03 LEI

Prefiltru de magistrala pentru apa rece. Este folosit pentru retinea impuritatilor insolubile si a sedimentelor, precum nisip si rugina, aparute ca urmare a imbatranirii conductelor. Sitemul QUICK DISCONNECT permite schimbarea modulului fara unelte. In functie de gradul de contaminare al apei se poate folosi modul pe baza de polipropilena cu porozitate de 5 sau de 20 microni. Nu este dat ca fiind un filtru de apa potabila ci mai degraba un filtru de impuritati dar folosit la reteaua de apa potabila e un pas inainte. Filtru cu autocuratare ce permite retinerea particulelor de nisip sau a altor corpuri solide prezente in apa destinata uzului potabil, tehnologic si industrial. Apa patrunde in filtru tangential cu acesta, se creiaza astfel un current circular (ciclon) de apa, care va decanta particulele solide retinute de cartus la baza paharului. Impuritatilor accumulate se vor evacua prin intermediul unui robinet, amplasat la partea inferioara. Capacul este confectionat din polipropilena cu racorduri din alama, iar vasul (paharul) din plastic SAD. Include cartus lavabil din INOX 90 microni.

Indiferent de varianta pe care o alegeti e bine sa filtrati apa. Va recomandam ca pentru problemele mai importante sa mergeti in magazinele Romstal si sa va adresati consultantilor care va pot adapta solutii specifice cu rezultate optime.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.