Grohe-Grohtherm-3000-Cosmopolitan-cada

Bateriile termostatate regleaza temperatura mult mai rapid si protejeaza impotriva supraincalzirii suprafetei exterioare a bateriei. Astfel, temperatura ramanein permanenta sub controlul nostru. O situatie des intalnita: ni s-a intamplat de mai multe ori sa reglam temperatura apei in timpul baii atunci cand cineva, dintr-o alta parte a locuintei, porneste apa, iar pe noi sa curga un jet de apa rece ca gheata sau un jet de apa fiarta si atunci, cu sapunul in ochi, ne-am chinuit sa reglam din nou temperatura apei. Designul si diversitatea dotarilor baii joaca un rol deosebit de important , insa utilizarea unor astfel de baterii ne protejeaza de surprizele neplacute, asigurandu-ne o baie sigura si placuta.

Cum functioneaza?
De obtinerea temperaturii dorite se ocupa termoelementul, al carui rol consta in amestecarea apei calde si reci pana la obtinerea parametrilor doriti. Termoelementul elimina eventualele variatii de presiune si astfel, bateriile cu termostat sunt de neinlocuit, garantand un nivel ridicat de confort, siguranta si functionalitate.
Utilizarea acestui sistem face posibila selectarea temperaturii dorite intr-o fractiune de secunda si mentinerea sa pe durata intregii baii. Temperatura exterioara a bateriei nu depaseste niciodata temperatura apei. In acest fel, se elimina posibilitatea arsurilor, o caracteristica deosebit de importanta pentru familiile care au copii mici. Astfel a fost creata o bariera intre apa calda si suprafata exterioara a bateriei, care nu se supraincalzeste.
De asemenea, pentru o utilizare responsabila a apei, intreaga gama de baterii termostatate va permite sa reduceti consumul de apa cu 50%.
Romstal ofera o gama variata de baterii cu termostat, asigurand nenumarate solutii, adecvate oricarui tip de baie. Toate modelele de baterii cu termostat sunt disponibile in versiuni incastrabile sau de exterior. Acestea pot fi montate intr-o cabina de dus, dar si in cada. Versiunea incastrabila permite incastrarea elementelor interioare ale bateriei cu termostat, solutie foarte estetica. in versiunea cu montare la exterior, bateria se monteaza direct pe perete.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.