samsung_smartwatch_galaxy_altius_29071000

Samsung a confirmat pentru prima oară faptul că lucrează intens la dezvoltarea unui ceas de mână inteligent, care va concura cu rivalul Pebble şi cu mult speculatul gadget pregătit de Apple – iWatch.

Declaratia a fost făcută de vice-preşedintele executiv al companiei, Lee Hee Young, într-un interviu acordat Bloomberg.

“Am pregătit acest ceas pentru o perioadă foarte lungă de timp. Lucrăm din greu pentru a fi gata cât mai curând. În prezent, proiectam produse pentru viitor, iar ceasul este fără dar şi poate unul dintre ele”, a explicat oficialul.

Aşa cum era de aşteptat, nu au fost oferite informaţii privind data de lansare, caracteristicile si preţul. Primele zvonuri despre un astfel de terminal au apărut în luna Februarie, când machete ale unui dispozitiv numit Altius erau publicate pe un forum din Coreea de Sud.

Conform speculaţiilor, acest ceas va avea o rezoluţie de 500×500 pixeli şi o memorie internă de 235 MB, iar numele complet ar putea fi de Galaxy Altius.

Vă reamintim faptul că Apple este la rândul său în proces de dezvoltare al unui smartwatch care, potrivit informaţiilor, va avea un ecran curbat si va rula o versiune modificata a iOS.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.