404 Not Found


nginx
Sony pregateste doua noi telefoane mid-range – TechMagazin

XperiaSPXperiaL-580-75Cei de la Sony au anuntat de curand ca planuiesc sa lanseze in vara acestui an doua noi telefoane mobile. Este vorba despre Sony Xperia SP si Xperia L. Ambele telefoanele vor functiona cu sistemul de operare Android, urmand ca amndoua sa fie echipate cu procesoare Dual Core. Sony Xperia SP va avea un display de 4,6 inci cu HD Reality Display, rezolutia urmand sa fie una de 1280 x 720 pixeli.

Telefonul va cantari 155 grame si va avea o grosime de aproximativ 10 mm. Interesant este ca carcasa acestuia va fi confectionata din aluminiu si nu din plastic. Procesorul Qual Qualcomm Dual Core va avea o frecventa de 1,7 GHz. Un aspect interesant este ca acest telefon va veni cu un LED asemanator terminalelor BlackBerry, ce va notifica utilizatorul atunci cand a primit un mesaj, mail, etc.

DE cealalta parte, Xperia L a fost conceput pentru a oferi o alternativa utilizatorilor cu un buget mai redus. Astfel acest telefon va avea un display de 4,3 inci si o rezolutie de 854 x 480 pixeli. Procesorul, tot Dual Core, va avea o frecventa de 1 GHz. Ambele telefoane vor rula pe sistemul de operare Android Jelly Bean si vor avea, cel mai probabil, o camera foto de 8 MP.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.