want10189-1tz2kt1386964099

Facebook lucreaza la un algoritm cu ajutorul caruia va putea afla totul despre tine doar din pozele care le publici pe reteaua de socializare, astfel incat fie ca iti doresti asta fie ca nu, nu vei avea ce face impotriva acestui lucru.

Reteaua de socializare a incheiat un contract cu Universitatea din New York pentru a pune la punct un laborator in care sa se poata studia inteligenta artificiala. Astfel, locurile vizitate de tine, marca de bere care o bei, ciocolata care o mananci, vor fi studiate si stocate de Facebook, astfel incat acestia sa poata gestiona mai bine reclamele care urmeaza sa iti apara in news feed.

Intentia acestora este ca prin acest parteneriat, informatiile din postarile si pozele utilizatorilor sa fie un ajutor pentru ei, astfel incat sa imbunatateasca modul in care reclamele ajung in news feed-ul utilizatorilor.

Sistemul inteligent care ar urma sa fie creat va face ordine in posturile din news feed si va determine reclamele care urmeaza sa apara fiecarui utilizator in functie de relevanta lor pentru acesta.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.