xl_Apple iWatch

Dupa cum probabil era de asteptat, nu va lipsi mult pana cand cei de la Apple vor scoate si ei un smartwatch precum cei de la Samsung. Numele cel mai probabil ca va fi iWatch dupa cum ne-au obisnuit deja cei de la Apple, ei bine aparent mai avem putin de asteptat pana la aparitia acestuia pe piata si anume aproximativ pana in luna octombrie.

Smartwatch-ul celor de la Apple este unul dintre cele mai discutate gadgeturi in ultima perioada si asta datorita asteptarilor foarte mari din partea fanilor pentru firma Apple. Din cate se stie pana in acest moment, iWatch-ul va veni in doua variante, una pentru femei si una pentru barbati, prima urmand sa fie una mai delicata si subtire, astfel incat sa nu fie ceva foarte incomod sau greu de asortat pentru femei.

Un alt zvon spune ca iWatch va vea un diplay de tip OLED furnizat de compania RiTDisplat din coreea de sud. Aparent Apple testeaza nu unul, nici doua, ci chiar 3 modele de iWatch, cel mai mare dintre acestea avand diagonala ecranului de 1.5-inch. Pana in acest moment se stie cu siguranta ca Apple a facut demersuri pentru a inregistra brandul iWatch in Japonia si Rusia.

Avand in vedere ca cei de la Samsung nu au reusit sa ofere utilizatorilor un ceas cu adevarat independent de orice alt device – acesta trebuind sa fie conectat in permanenta cu telefonul – iar cei de la Sony nu prea au succes cu smartwach-ul scos pe piata anul acesta, Apple ar avea sanse destul de bune pentru a acapara si acest segment pe piata. iWatch-ul are sanse mari sa readuca titlul de leader al inovatiei tehnologice pentru Apple.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.