Pentru că iarna este cea mai bună perioadă din an în care merită să pleci în vacanţe exotice, cu ape calzi şi limpezi, numai bune de snorkeling, îţi prezentăm o dronă care n-ar trebui să îţi lipsească din bagaj.

PowerRay este o dronă submersibilă, care poate ajunge până la 30 de metri sub nivelul mării. Drona cu o autonomie de 4 ore este capabilă să înregistreze 4K şi să transmită live imaginile subacvatice. Bineînţeles că rezoluţia pentru transmisia live este de doar 1080 de pixeli pentru a asigura redarea imaginilor în timp real, fără nici un fel de întârziere.

Utilă şi pentru pescarii amatori, drona poate să spună unde se află bancurile de peşti, dar bănuim că acesta este un motiv mult mai puţin important pentru a o cumpăra. Principalul este acela că poţi filma peştişorii tropicali îndeaproape, la rezoluţii uimitoare. Mai mult, poţi să îi chemi folosind o momeală pe care să o ataşezi dronei care arată destul de similar unei nave spaţiale, cu un braţ automat care eliberează momeala. O lumină albastră pe care drona o emite asigură şi ea un element de atracţie pentru peştişori.

Dacă vrei să mergi la sigur poţi să cumperi şi un echipament opţional numit Fishfinder, care se ataşează dronei şi funcţionează pe post de sonar. Dispozitivul identifică prezenţa peştilor chiar şi la o distanţă de 40 de metri distanţă.

Producătorul PowerVision a anunţat că drona este disponibilă din februarie, dar nu a oferit încă un preţ de vânzare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.