blog1

Aprovizionarea pentru iarna a inceput. Drumurile la piata sunt mai dese, borcanele cu dulceata, muraturi si compot au ocupat deja rafturile, iar camara a devenit neincapatoare. Electrolux a gasit o solutie eficienta prin care poti sa-ti faci mai multe provizii in aceasta toamna si sa pastrezi pentru mai mult timp gustul verii. Cu ajutorul congelatoarelor Electrolux vei putea sa conservi alimentele preferate si sa te bucuri de calitatile nutritive ale fructelor si legumelor, chiar si in sezonul rece.

Organizeaza-ti eficient spatiul de depozitare cu ajutorul sertarului SpacePlus®

Atunci cand iti faci provizii pentru iarna, spatiul pe care il ai la dispozitie este foarte important. Cu ajutorul sertarului SpacePlus® al congelatoarelor Electrolux, vei putea sa depozitezi o cantitate mare de alimente si sa folosesti recipiente de diferite forme si dimensiuni. Pentru o mai buna organizare, te sfatuim sa folosesti etichete colorate pe care sa scrii continutul fiecarei pungi sau caserole, astfel iti va fi mult mai usor sa gasesti fasolea verde congelata sau vinetele coapte.

Functia FastFreeze – congeleaza fructele si legumele la scurt timp dupa ce le-ai cules sau le-ai cumparat
Unul dintre secretele pastrarii nutrientilor si vitaminelor legumelor si fructelor este congelarea imediata a acestora. Foloseste functia FastFreeze a congelatoarelor Electrolux pentru a reduce temperatura si a ingheta rapid alimentele. Dupa ce s-a stabilit nivelul optim pentru congelare, echipamentul va reveni la setarile standard.

Scufunda legumele in apa sarata clocotita inainte de congelare
Atunci cand congelezi alimente, regulile de igiena sunt, de asemenea, foarte importante. Pentru a te asigura ca elimini toate bacteriile de pe legume, scufunda-le in apa clocotita, in care ai adaugat putina sare, pentru aproximativ 20 de secunde. Acest procedeu te va ajuta ca ulterior, dupa decongelare, sa reduci si timpul de gatire.

Uita de dezghetare
Alegand un congelator Electrolux, scapi si de grija dezghetarii. Datorita functiei FrostFree, gheata nu se formeaza, iar tu vei reusi sa economisesti timp atunci cand doresti sa pregatesti rapid ceva de mancare pentru tine si cei dragi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.