404 Not Found


nginx
Tu cata apa consumi? Acceseaza aplicatia Electrolux pentru a afla! – TechMagazin

as

Pentru ca specialistii Electrolux sunt permanent preocupati de dezvoltarea unor echipamente electrocasnice prietenoase cu mediul, ne aflam in randul liderilor internationali care ofera si sustin solutii de gestionare eficienta a resurselor naturale.

Astfel, aliniindu-se initiativei globale a companiei de a reduce consumul de apa, Electrolux Romania a lansat, pentru prima data in tara noastra, o aplicatie de Facebook care analizeaza consumul individual de apa, oferind solutii practice si personalizate pentru reducerea cantitatii folosite zilnic de fiecare persoana care acceseaza aceasta aplicatie.

Aceasta initiativa este o parte importanta a angajamentului pe care Electrolux il are fata de masurile pentru protectia mediului inconjurator, iar aplicatia poate fi accesata pana pe data de 31 decembrie 2013 pe pagina locala de Facebook a companiei Electrolux, in sectiunea special creata: Watermark.

Completand testul, afli mai multe informatii despre impactul consumului ineficient de apa asupra mediului si ce poti face pentru a-l reduce. Mai mult, poti castiga o masina de spalat vase compacta, care te va ajuta sa reduci cantitatea de apa folosita, sau unul din cele trei purificatoare de apa AquaSense™.

In plus, te vei alatura comunitatii online preocupata de reducerea consumului de apa si vei demonstra celor din jur ca apartii generatiei care foloseste apa in mod responsabil. Descopera si tu ce cantitate de apa consumi in fiecare zi si cum o poti eficientiza, iar daca norocul iti surade poti fi unul dintre castigatori!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.