black friday romania 2013

Chiar daca Black Friday in sine este o ocazie aproape unica de a creste spectaculos vanzarile, in ultima vreme cei de la magazine au inceput sa aplice si alte tactici de marketing pentru a se asigura ca vor obtine cifrele dorite.

Experienta ultimilor ani a aratat ca lumea este interesata de reduceri care se intind pe o perioada mai mare de timp si ca nu este suficienta o zi pentru a profita de ofertele interesante. Unii oameni sunt pur si simplu ocupati, trebuie sa mearga la serviciu sau sa aiba grija de copii, asa ca le este foarte greu sa rezolve problema cumparaturile intr-un interval scurt. De aceea, magazinele au extins perioada reducerilor de la cateva zile la o saptamana.

Unele incearca sa fure startul si atunci incep reducerile cu cateva ore inaintea competitorilor, chiar si de la 12 noaptea, altele prelungesc cu cateva zile perioada cu discount-uri sau maresc stocul de produse la preturi mici pentru a veni in intampinarea clientilor numerosi.

Dupa ce s-a anuntat ca in 2013 Black Friday Romania va fi pe 29 noiembrie, va puteti astepta ca unele oferte sa fie in vigoare chiar si cu o zi sau doua inainte, iar altele sa prelungeasca reducerile in weekend sau chiar in saptamana urmatoare.

Tot pentru a veni in sprjinul clientilor, unele magazine anunta din timp produsele care vor fi vandute la pret redus astfel incat cei interesati sa aiba timp sa-si faca planuri pentru ziua cea mare. Daca vreti sa cumparati in cunostinta de cauza, mai ales produse electronice, e bine sa va documentati inainte asupra caracteristicilor acestora si a preturilor de la magazinele concurente pentru a va asigura ca faceti o afacere buna.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.