404 Not Found


nginx
Atentie la reducerile inselatoare de Black Friday 2013 – TechMagazin

black friday 2013

In goana dupa cumparaturi la pret redus, unele persoane nu sunt foarte atente la preturi si la calitatea produselor. Daca nu v-ati informat inainte de Black Friday 2013 despre preturile la articolele care va intereseaza, anumiti comercianti va pot pacali cu usurinta.

Astfel, ei pot prezenta un pret foarte mare, caruia ii aplica o reducere consistenta, dar care in final este asemanator cu pretul mediu de pe piata la care se vinde acel produs. Folosind doar un artificiu de marketing, va pot face sa credeti ca ati prins o oferta foarte buna, cand de fapt nu e nici vorba de asa ceva.

In special daca doriti sa achizitionati electronice de Black Friday, fiti atenti la diferentele de pret dintre marci. De exemplu, daca doriti un LCD de dimensiune mare, tineti cont de faptul ca nu il puteti gasi la un pret foarte mic pe unul produs de o firma renumita.

Daca acest lucru totusi se intampla, e bine sa va informati despre firma care il comercializeaza si sa aflati, pe cat posibil, ce se ascunde in spatele ofertei. Ar putea avea un mic defect, sa fie nesigilat, zgariat etc. De obicei, aceste produse se vand la preturi mai mici decat cele fara probleme vizibile.

Examinati, daca aveti posibilitatea, ofertele mai multor magazine, daca doriti sa cheltuiti bani multi de Black Friday 2013. Daca alocati ceva mai mult timp pentru compararea ofertelor, puteti economisi sume insemnate. Nu ocoliti magazinele online, pentru ca acestea ofera, in general, produse la preturi mai mici, deoarece au cheltuieli mai reduse de functionare decat cele clasice.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.