Un pat cu design modern este cea mai buna alegere atunci cand iti doresti sa redecorezi dormitorul. Acest tip de mobilier joaca un rol important in arhitectura oricarei camere de relaxare si somn. Astfel, se impune alegerea lui tinand cont de cate considerente:

#1 King size sau pentru o singura persoana?

#2 Cu tablie sau fara?

#3 Ce tip de saltea este potrivit nevoilor tale?

#4 Care este stilul de design pe care ti-l doresti?

In functie de raspunsul la aceste intrebari, noi te putem ajuta sa gasesti patul perfect din gama Modela. Astfel, astazi am decis sa-ti oferim putina inspiratie in alegerea unui pat cu design modern. Chiar daca nu redecorezi intreg dormitorul, un pat nou iti va oferi o atmosfera noua, fresh, modernizata.

Ce pat cu design modern alegi din gama noastra?

Descopera in magazinul nostru online de mobila mai multe modele de pot, potrivite cerintelor tale. Inspira-te din recomandarile noastre sau descopera toata colectia de paturi Modela chiar la noi pe site.

#1 Alege un pat cu design modern Karel cu lada

Aceasta alegere stilata si eleganta poate recontura intreaga atmosfera din dormitorul tau. In nuante calde, din pal melaminat, iti va oferi toata relaxarea si confortul, necesare unui somn odihnitor. Il poti comanda online, pe site-ul nostru, iar in scurt timp va sosi chiar la tine acasa. Nu-ti ramane decat sa il incluzi in dormitor si sa te bucuri de momente magice.

#2 Alege un pat cu design modern, tapitat, cu lada, Lucas

Acest pat tapitat iti va garanta clipe de odihna profunda si mult, mult, confort. Intr-o nuanta pozitiva de albastru, cu o baza eleganta, poate fi usor inclus intr-un dormitor modern si chic. Indiferent cum il vei pozitiona in dormitor, te vei bucura de relaxare. In plus, lada iti ofera spatiul de depozitare necesar pentru perne si alte obiecte.

#3 Alege un pat cu design modern Sila cu lada

Iti doresti o atmosfera regeasca? Un design nou, reinterpretat? Patul Sila cu lada, in nuanta de alb, este alegerea perfecta pentru tine! Intr-o nuanta senina de alb, cu tablie eleganta, patul iti va garanta seri odihnitoare si dimineti in care te vei trezi cu zambetul pe buze!

Descopera in magazinul online de mobila Modela toate tipurile de pat din colectia noastra. Alege-l pe cel care te va captiva si nu ezita sa il comanzi online.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.