O canapea extensibila chic si eficienta poate contribui la crearea unei camere de oaspeti perfecta! In marea majoritate a cazurilor, acest tip de camera are un rol dublu. Poate fi utilizata ca un living confortabil si primitor, zi de zi. Dar cand primesti musafiri, poate deveni o camera de dormit perfecta pentru acestia.

Crearea unei camere de oaspeti asa cum ti-o doresti poate fi o adevarata arta. Incepeti cu atmosfera: aceasta trebuie sa fie relaxanta si calda, perfect pentru incarcarea bateriilor musafirilor. O sugestie: nuantele de gri ajuta la obtinerea acestui efect. Tapetul, la fel, poate contribui la crearea unui aer modern, chic, dar imbietor si odihnitor. Adaugati accente de caldura si textura, alaturi de mici pete de culoare, pentru a finaliza.

Alege o canapea extensibila din gama Modela

Functia principala a oricarei camere de oaspeti este aceea de a acomoda somnul si confortul vizitatorilor care raman peste noapte. Astfel, principala piesa de mobilier din aceasta camera este cea de dormit. Un pat este prea mult uneori pentru aceasta camera cu rol dublu. Insa o canapea extensibila este alegerea perfecta. In plus, faciliteaza usor trecerea de la camera de oaspeti la living cotidian.

O canapea extensibila Doga, rosie este o alegere impecabila. Chic, cocheta, moderna, poate acomoda perfect un musafir, atunci cand este extinsa. Oaspetele va dormi confortabil, cu siguranta. In plus, atunci cand este restransa, este perfecta pentru 2 persoane ce vor sa se relaxeze sau sa citeasca o carte buna.

Ai nevoie de o canapea extensibila cu mai mult loc, pentru doua persoane? O canapea extensibila Hamilton Modela cu 3 locuri va acomoda perfect nevoia ta. Foarte practica, aceasta canapea Hamilton din piele ecologica neagra aduce un aer sofisticat si rafinat. Designul unic si spatios permite transformarea dintr-o canapea clasica, intr-un pat comod si incapator.

E usor sa iti creezi o camera de oaspeti superba si practica atunci cand ai in ajutor o canapea extensibila din gama Modela. Descopera mai multe modele si customizeaza-ti spatiul cu cea potrivita pentru stilul si nevoile tale!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.