404 Not Found


nginx
Sony FDA-EV1MK – vizor electronic pentru RX1 – TechMagazin

sony-fda-ev1mk-vizor-electronic-pentru-rx1-24387

Vizorul TFDA-EV1MK ofera vizualizare la rezolutie inalta, pentru fotografierea detaliilor esentiale. Vizorul dispune de un LCD tip OLED XGA cu 2.4 milioane puncte si o acoperire de 100% a campului vizual. Sony TFDA-EV1MK este articulat, putand pivota pe axa sus, jos, functie foarte importanta, mai ales in cazul fotografiei de macro sau close-up.

Click aici pentru a comanda!

• Rezolutie foarte ridicata, imagine cu contrast mare
• Acoperire a campului de 100%
• Unghi reglabil pentru fotografiere comoda

Compuneti cu incredere Putand fi atasat la suportul pentru accesorii al camerei, acest vizor electronic de precizie ofera o vizualizare la inalta rezolutie a compozitiei dvs. Este ideal pentru incadrarea, focalizarea si examinarea fotografiilor in lumina puternica a soarelui sau atunci cand aveti nevoie sa vedeti cele mai fine detalii.

Vedeti fiecare detaliu Acest vizor electronic cu rezolutie ultraridicata ofera o vizualizare clara, luminoasa, extrem de detaliata a compozitiei dumneavoastra. Efectuati cu incredere reglaje fine ale focalizarii si evaluati critic fotografiile fara a va desprinde ochiul de pe vizorul Tru-Finder.

Vedeti exact ceea ce fotografiati Vedeti scena “asa cum este”, cu contrast si claritate foarte ridicate si acoperire a campului de 100%. Este performanta pe care ati astepta-o de la vizoarele optice de calitate superioara de pe camerele DSLR.

Obtineti imaginea completa Previzualizati in timp real efectele reglajelor expunerii si altor setari de fotografiere. Imbunatatiti-va experienta de fotografiere cu o serie de afisaje informative si ghiduri pe ecran.

Vizualizare confortabila din orice unghi
Largiti-va optiunile pentru operare comoda din orice pozitie. Inclinati vizorul Tru-Finder in sus si incadrati imaginile din unghi coborat pentru o perspectiva proaspata asupra scenei.

Tip: electronic, OLED Rezolutie: 2.4 milioane de puncte
Unghi de vizualizare aparent: 33°
Distanta de vizualizare: 23 mm de la ocular
Reglare dioptrii: -4 / +1
Rabatare: de la 0 la 90°
Greutate aprox.: 26 g

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.