sony-dsc-hx50-aparat-foto-20-4mpx-zoom-optic-30x-stabilizare-ois-wi-fi-25605

Cu un design retro chic si cu dotari exceptionale, Sony HX50 este cel mai compact aparat foto cu zoom optic 30X. Stabilizarea optica SteadyShot si calitatile optice ale obiectivului Sony G va ajuta sa obtineti detalii superbe chiar si la valoarea maxima a zoom-ului.

Click aici pentru a comanda!

• Senzor Exmor R CMOS BSI 20.4Mpx
• Procesor de imagine BIONZ
• Zoom optic 30x (echivalent 24-720mm)
• Ecran LCD Xtra Fine 3.0″ 921000
• Filmare Full HD 1080/60p – codare AVCHD
• Wi-Fi incorporat
• Stabilizare optica de imagine SteadyShot
• Rafala de 10 fps la rezolutie maxima
• Patina Multi-Interface

Sony HX50 este cea mai compacta camera din lume cu zoom optic 30X Pentru ca dumneavoastra sa puteti calatori cu echipament lejer, dar sa va puteti apropia de actiune oricand si sa realizati imagini clare cu ajutorul functiei de stabilizare optica SteadyShot .

Focalizare extrem de rapida Cu doar 0,1 secunde in lumina naturala, ca rapiditate, Sony HX50 intra in clasa DSLR-urilor. Asta inseamna de 2 ori mai rapid decat poate ochiul uman sa reactioneze.

Capturati detalii la 20,4 megapixeli!Faceti fotografii si filme detaliate cu senzorul CMOS Exmor R™ de 20,4 megapixeli asistat de procesorul de imagine Bionz.

Rafala de 10 cps va permite sa suprindeti actiuni rapide sau sa alegeti cea mai buna imagine din secventa realizata.

Obiectivul G de la Sony este capabil sa realizeze imagini cu detalii superbe chiar si la valori mari ale zoomului. Cuplul obiectiv G – senzor CMOS Exmor R™ a fost armonizat pentru performante optime.

Patina cu interfata multipla va permite sa atasati vizorul electronic, un microfon sau un blit, astfel incat sa difersificati cat mai mult experienta cu Sony HX50.

• Dublati distanta la care va aflati prin functia Clear Image Zoom de la 30X la 60X fara a afecta calitate imaginii.

• Filmati clipuri video 50p stabile, uniforme, in Full HD!
• Cu ajutorul rotitei de reglare EV puteti compensa manual expunerea, functie foarte apreciata de fotografii pretentiosi.

Control manual deplin pentru utilizatorii pretentiosi: puteti regla parametrii pentru fiecare imagine in parte folosind prioritatea de diafragma sau prioriatea de timp, ori va puteti descatusa complet creativitatea trecand in modul manual.

• Bucurati-va de culori mai intense si mai luminoase – Cu tehnologia Triluminos Colour, fiecare tenta si nuanta devine mai intensa si mai luminoasa la vizualizarea pe un televizor BRAVIA® cu afisaj Triluminos.

Efectele creative „direct din camera”, incluzand Camera foto de jucarie, Partial color, Culori inspirate de stilul pop, Pictura HDR, Ilustratie si Acuarela va vor ajuta sa dati tente inedite imaginilor.

• Creati imagini panoramice extrem de detaliate – Modul inteligent de fotografiere panoramica combina automat o serie de imagini pentru a crea imagini panoramice cu detalii perfecte si contrast foarte bun.

Intrati in cadru – Tinuta cu mana intinsa, camera incadreaza si realizeaza automat fotografii, pentru autoportrete reusite.

Realizati fotografii in timpul inregistrarii video – Apasati declansatorul si capturati imagini statice de inalta rezolutie in timpul inregistrarii video pentru a nu pierde momente de neuitat.

Identificati fiecare fata – Camera regleaza automat focalizarea, expunerea si balansul de alb pentru portrete mai clare.

Declansatorul se afa in buzunarul dvs. – Utilizati-va telefonul ca telecomanda comoda pentru a controla camera foto prin Wi-Fi®; este excelent cand nu doriti sa ramaneti afara din cadru.

SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.