404 Not Found


nginx
Samsung a lansat Galaxy S4 zoom, camera de 16 MP cu funcţie de smartphone – TechMagazin

galaxy_s4_zoom_photo2_44516700

Samsung Electronics a anunțat astăzi lansarea dispozitivului Samsung GALAXY S4 zoom, un dispozitiv ce combină un smartphone cu o cameră foto.

Făcând parte din familia GALAXY S4, GALAXY S4 zoom a pornit de la ideea de a crea un singur dispozitiv, care poate îndeplini atât rolul unui smartphone de vârf, cât și rolul unui aparat de fotografiat compact de ultimă generație. Combinând zoom-ul optic 10x, senzorul 16 Mega Pixel CMOS, OIS și blitz-ul Xenon cu cea mai recentă tehnologie Samsung GALAXY S4, GALAXY S4 zoom stabilește noi standarde pentru captarea unor fotografii perfecte cu telefonul mobil.

Puteți face totul, fără să ratați ceva, datorită revoluționarului Zoom Ring, un mod simplu și intuitiv de a accesa caracteristicile cheie GALAXY S4 zoom. Când vă aflați în mijlocul unui apel telefonic și veți vedea ceva ce este trebuie neapărat împărtășit, o răsucire rapidă a Zoom Ring va activa funcția In-Call Photo Share, permițându-vă să fotografiați și să distribuiți o imagine direct prin MMS către orice persoană cu care vorbiți.

Pentru o navigare ușoară a camerei, Zoom Ring poate fi folosit pentru a activa Quick Launch și funcții Shortcut, oferindu-vă acces la mai multe moduri de aparat de fotografiat, inclusiv Auto, Gallery și Smart Mode, cu o simplă mișcare a mâinii.

Zoom Ring revoluționează, de asemenea, sistemele convenționale de control ale unei camere cu zoom. Controlul optic digital al zoom-ului, care înlocuiește cadranele și butoanele tradiționale, face dispozitivul mai ușor de utilizat. Precizia calității profesionale și ușurința de utilizare sunt accesibile cu doar o simplă mișcare a mâinii, facilitând realizarea imaginilor.

galaxy_s4_zoom_photo1_51488000

Când vine vorba de fotografii de înaltă calitate, un dispozitiv mai mare nu este întotdeauna mai bun. Zoom-ul optic 10x și senzorul 16MP BSI CMOS ale GALAXY S4 vă permit să surprindeți imagini frumoase de departe sau de aproape, în toate condițiile de iluminare, fără a fi nevoie să transportați un echipament foto greu. În plus, Stabilizatorul Optic de Imagine (OIS) minimalizează neclaritatea și stabilizează imaginea în timp ce se folosește zoom-ul, pentru fotografii de înaltă calitate și clipuri video.

Photo Suggest vă conectează instantaneu la biblioteci imense de imagini captate de alți fotografi, pentru a vă ajuta să găsiți și să compuneți cele mai bune fotografii oriunde în lume. Photo Suggest poate chiar să vă direcționeze către o locație ideală din apropiere, pentru a realiza fotografia perfectă.

GALAXY S4 zoom include, de asemenea, popularul mod de fotografiere Smart Mode, astfel încât să nu mai aveți grija setărilor și să puteți fotografia în mod artistic, la o calitate profesională. Pur și simplu alegeți dintr-o serie de moduri pre-setate, iar aparatul foto se va regla automat pentru a vă asigura că fotografiați cea mai bună imagine posibilă. Utilizați Drama Shot, pentru a fuziona fotografii succesive ale obiectelor în mișcare într-o singură imagine compusă, sau Action Freeze, pentru a capta instantaneu o acțiune de mare viteză. Dacă nu sunteți sigur ce mod inteligent să selectați, caracteristica Smart Mode Suggest poate evalua scena și poate furniza o listă scurtă cu cele mai bune opțiuni pe baza factorilor din jur, cum ar fi nivelurile de lumină, distanța focală, sau detectarea feței, pentru a obține întotdeauna cele mai bune cadre pe care le doriți.

Caracteristicile moștenite de GALAXY S4 zoom de la Galaxy S4 sunt evidente, de la designul său elegant și stilat la interfața sa intuitivă. GALAXY S4 zoom rulează Android Jelly Bean 4.2 și are multe din aceleași caracteristici ca și GALAXY S4, inclusiv TouchWiz, care vă permite să personalizați diverse aspecte ale echipamentului dvs., inclusiv ecranul de blocare și bara de notificare, pentru a avea o experiență cu adevărat personală cu un telefon mobil.

Când vă întoarceți de la aventurile din călătorii, Story Album vă permite să aranjați toate imaginile prețioase și clipurile video într-o cronologie, pentru a le împărtăși cu prietenii și cei dragi. De asemenea, puteți edita imaginile și chiar imprima direct de la dispozitiv prin intermediul unui parteneriat cu blurb*. Dacă preferați să transferați imaginile la laptop sau tabletă pentru a le păstra în condiții de siguranță, Samsung Link vă permite să faceți acest lucru rapid și ușor, cu doar o simplă apăsare de buton. De asemenea, puteți stoca toate datele în propriul cont cloud personal prin HomeSync, asigurându-vă că imaginile și clipurile video sunt stocate și pot fi accesate de câte ori aveți nevoie de ele.

Dispozitivul GALAXY S4 zoom vă oferă și noul Samsung Hub, o destinație unică pentru conținut variat, precum muzică, clipuri video, cărți și jocuri. Căutați, descărcați și bucurați-vă de toată distracția preferată la atingerea unui buton, toate fiind accesibile direct de pe dispozitivul dumneavoastră. Atunci când găsiți acea piesă nouă uimitoare sau acel joc pe care abia așteptați să îl distribuiți prietenilor, Group Play vă permite să vă conectați direct la dispozitivele lor Samsung, astfel încât să puteți asculta și să vă puteți juca împreună, fără a fi nevoie de o conexiune Wi-Fi sau semnal la telefon.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.