lgdisplay_33447400

LG se pregateste sa inceapa productia display-urilor flexibile de tip OLED pentru un smartphone ce va aparea la sfarsitul anului 2013.

Ecranele flexibila suna si acum ca un produs futurist insa, daca e sa ii credem pe cei de la LG, acest concept va fi pus in aplicare pana la sfarsitul lui 2013. Compania a confirmat in luna aprilie ca va incepe productia ecranelor OLED flexibile insa acum vine si cu un produs ce va beneficia de aceasta tehnologie.

Display-ul va fi produs in complexul corean al companiei, situat in Paju. Chiar daca pana acum au fost livrate sample-uri catre alte companii si catre divizxia de smartphone-uri LG, productia completa va incepe in al 4-lea trimestru al acestui an. Se vor produce aproximativ 12.000 ecrane pe luna, asadar numarul dispozitivelor vor fi limitate.

Nu exista mai multe indicii legate de produsele ce vor avea display-uri flexibile insa ne putem astepta la o serie de lucruri interesante. Chiar daca tehnologia nu pare sa aiba un avantaj destul de mare pentru smartphone-uri, vor aparea o serie de dispozitive noi, cu un pret desigur pe masura, iar acest tip de display isi va gasi cu siguranta o aplicabilitate larga in industrie.

LG Confirma ecranul flexibil OLED pentru finalul lui 2013, 10.0 out of 10 based on 4 ratings

SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.