Olympus-Stylus-1_6

Olympus Stylus 1 este un aparat foto compact premium care imbina liniile retro ale modelului OM-D cu functii si tehnologii de ultima generatie. Obiectivul i.Zuiko cu distanta focala echivalenta in format 35mm de 28-300mm are difragma maxima f/2.8 constanta pe toata plaja focala si este prevazut cu stabilizare optica de imagine.

Click aici pentru pret si mai multe detalii!

Vizarea si incadrarea se pot face prin vizorul electronic de inalta definitie sau prin intermesiul ecranului tactil rabatabil de 3.0″. Aveti posibilitatea sa abordati unghiuri dificile sau chiar imposibile, in timp ce focalizarea si declansarea sunt mult mai simple si rapide, gratie functiei “Touch AF”.

Olympus Stylus 1 filmeaza Full HD la 1080p si dispunde de modul Wi-Fi incorporat. Butonul Fn si inelul de control hibrid va permit personalizarea controlului camerei, in functie de obiceiurile si preferintele de fotografiere. Olympus Stylus 1 se adreseaza fotografilor pretentiosi, fiind capabil sa faca fata si exigentelor profesionistilor. Pentru pasionatii de gadget-uri cu look retro, Olympus Stylus 1 este alegerea perfecta.

• Senzor BSI CMOS 1/1.7″ 12Mpx
• Obiectiv i.Zuiko cu zoom 10.7x
• Distanta focala 28-300mm (echivalent 35mm)
• Diafragma maxima f/2.8 constanta
• Mod Super Macro cu focalizare la 5cm
• Vizor electronic de inalta definitie 1.440.000 de puncte
• Ecran tactil rabatabil LCD 3.0″ 1.040.000 de puncte
• Filmare Full 1080p
• Wi-Fi incorporat
• Inel de control hibrid

Ecran LCD 3.0 inch tactil si rabatabil

Cu o rezolutie de 1,04 milioane de puncte, ecranul LCD dispunde de un mecanism de inclinare, astfel incat sa puteti surprinde confortabil perspective neobisnuite, cum ar fi unghiuri extrem de joase sau de inalte. Unghiurile care pareau imposibile pana acum sunt foarte usor de abordat, gratie versatilitatii ecranului rabatabil. Fie ca va doriti un cadru larg de sus, bine incadrat, sau o fotografie de efect de la firul ierbii, Olympus Stylus 1 va permite sa dati frau liber creativitatii dumneavoastra.
Focalizare si declansare tactila

Ecranul tactil cu raspuns rapid va permite sa va concentrati si fotografiati intr-o fractiune de secunda – toate cu o singura atingere. Cu Olympus Stylus 1 puteti capta unicitatea acelor momente trecatoare. Daca preferati sa vizati si sa fotografiati confortabil, declansarea tactila simplifica si mai mult lucrurile. Puteti refocaliza si declansa cu lejeritate, de fiecare data cand se intampla ceva nou in cadru.

Vizor electronic de inalta definitie
11 Filtre Art

Dezlantuie partea creativa: joaca-te cu efecte diferite prin adaugarea unuia din cele 11 Filtre Art pentru fotografii si filme de impact artistic. Puteti alege intre Pop Art, Soft Focus, Culori pale si luminoase, Light Tone, Grainy Film, Pin Hole, Diorama, Cross Process, Gentle Sepia, Dramatic Tone sau Key Line.
Pop Art
Soft Focus
Culori pale şi luminoase
Light Tone
Grainy Film
Pin Hole
Diorama
Cross Process
Gentle Sepia
Dramatic Tone
Key Line
– See more at: http://www.olympus.ro/site/ro/c/cameras/digital_cameras/stylus/stylus_1/stylus_1_specifications.html#sthash.wTyZWZ1b.dpuf
Photo Story

Imbunatatiti fotografiile cu propria creativitate: puteti spune o poveste prin fotografii, prin combinarea mai multor fotografii intr-un singur cadru tip colaj.

Filmare Full HD 1080p

Doriti sa realizati filme care sa impresioneze cu adevarat? Cu STYLUS 1 va puteti baza pe o calitate remarcabila a imaginii, plus sunet stereo superb si o serie de efecte creative. Filmati la calitate Full HD 1080p la 30 fps clipuri cu o durata maxima de 29 de minute si redati-le pe un televizor compatibil prin intermediul HDMI.
Control extra al expunerii

Datorita unui filtru ND incorporat, se poate ajusta timpul de expunere pentru a imbunatati orice fel de scena fotografiata.

Iti place RAW?

Ar trebui – asta inseamna ca nu vei pierde deloc din calitatea impecabila a imaginii atunci cand vei memora sau vei tipari fotografiile. Fisierele RAW retin un nivel ridicat de detaliu, culori mai bogate si sunt pot fi prosprocesate in programe de editare dedicate, fara niciun fel de pierdere de calitate. Fisierele RAW sunt alegerea profesionistilor.
Usurinta in utilizare

Suficient de puternic pentru fotografii ambitioase, aparatul foto compact Olympus Stylus 1 este usor de utilizat si de catre incepatori in ale fotografiei, datorita functiilor Live Guide si iAuto.

Wi-Fi incorporat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.