batman_blog

Pentru a sărbători lansarea noului Batman Arkham Origins vă așteptăm duminică, 27 octombrie, începând cu ora 11.00,  la un nou super-campionat de gaming  în showroom-ul eMAG Crângași,  găzduit de Cosmin Aioniță, un adevărat veteran al scenei româneşti de gaming, redactor Go4Games şi thegamecast.net.

Pentru a participa la competiție, demonstrează-ne că eşti fan Batman răspunzând în comentarii la întrebarea “Câte jocuri Batman Arkham au apărut până acum pentru PS3?”,  iar noi te înscriem în competiția în care vei putea câștiga super-premii precum ediții de colecție ale noului joc Batman Arkham Origins și alte surprize.

Primii 60 care  vor răspunde corect se vor califica pentru participarea la campionat si vor primi câte o mască al infamului Black Mask, care le va fi înmânată în cadrul evenimentului. Norocoşii care câştigă un loc în turneu vor fi anunţaţi pe mail. Participanţii trebuie să aibă peste 16 ani şi să se legitimeze la faţa locului cu buletinul.

În cazul în care o parte dintre participanții selectați pentru competiție vor lipsi, vom alege din public alți participanți care să le ia locul, prin tragere la sorți. În plus, cei mai înflăcăraţi fani din public vor avea şansa să câştige o ediţie de colecţie ale jocului, tricouri, măşti, brelocuri şi alte premii legate de joc iar cei care cumpără Batman: Arkham Origins în cadrul evenimentului de lansare vor fi răsplătiţi cu câte un pachet surpriză.

Și mai avem o provocare pentru voi: cu ajutorul vostru vrem să recreăm universul Cavalerului Negru în showroom-ul eMAG și pentru aceasta invităm fanii să vină duminică costumați în personajele favorite din seria Batman. Premiul acestei provocări este unul pe măsura efortului: cel mai bun cosplay va fi răsplătit cu o ediţie de colecţie a jocului!

SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.