P610_BK_LCD_4-1140x641

Astăzi, 10 februarie  2015 – SKIN, unic importator Nikon în România, anunță extinderea gamei Nikon COOLPIX cu șase modele noi de aparate compacte, COOLPIX P610, L840, L340, AW130, S33 și S9900.

Zoom-ul optic 60x al lui COOLPIX P610 oferă noi orizonturi în orice situație de fotografiere, de la imagini nocturne, până la fotografii din natură. Un vizor electronic și un ecran mare cu unghi variabil și 921.000 puncte, echipat cu tehnologie RGBW, ușurează înregistrarea și evaluarea imaginilor statice și filmelor. Capabilitățile Wi-Fi și NFC încorporate ușurează partajarea, iar funcțiile GPS/GLONASS/QZSS țin evidența locurilor în care se fotografiază. Filmele Full HD (1080/60p) beneficiază de sistemul VR (reducere a vibrațiilor) optic cu dublă detecție, care menține stabilitatea aparatului foto.

Cu modelul COOLPIX L840, cu 16 megapixeli, este simplu să vă apropiați de momentele speciale din viață. Înregistrați peisaje și scene din natura sălbatică ori realizați prim-planuri remarcabile la aniversările din familie, acționând zoomul optic de 38x, care se poate extinde până la 76x prin intermediul funcției Dynamic Fine Zoom. Selectorul automat de scene simplifică realizarea unor imagini detaliate ale lunii sau ale vieții păsărilor, iar dacă înclinați ecranul LCD mare, puteți obține o poziție unică de fotografiere. În plus, puteți înregistra filme Full HD (1080/60) prin atingerea unui buton. Imaginile preferate pot fi partajate instantaneu, grație tehnologiilor Wi-Fi și NFC încorporate.

Modelul COOLPIX L340, cu 20 megapixeli, se mândrește cu stilul său clasic și cu intervalul de acoperire de la unghi larg până la telefotografie, deși are un corp compact. Un obiectiv cu zoom optic de 28x, extensibil până la 56x prin intermediul funcției Dynamic Fine Zoom, vă apropie de centrul acțiunii, iar funcția de înregistrare HD printr-o atingere facilitează comutarea de la fotografii la filme.

Aparatul foto COOLPIX AW130, cu 16 megapixeli, vă poate însoți chiar și la 30m sub apă, este rezistent la frig, până la -10 ºC, la praf, precum și la șocuri prin cădere de la o înălțimea de până la 2m. De asemenea, este și un aparat foto social, încorporând tehnologiile NFC și Wi-Fi. Obiectivul luminos cu diafragma f/2.8 și unghi larg de 24 mm este ideal pentru fotografii de peisaje subacvatice sau nocturne, în timp ce zoomul optic 5x contribuie la realizarea simplă a prim-planurilor pe uscat sau în apă. Funcțiile GPS/GLONASS/QZSS vă oferă posibilitatea de a face un jurnal cu traseele călătoriilor și înregistrează pe imagini locațiile de fotografiere.

Modelul COOLPIX S33, cu 13 megapixeli, este extrem de rezistent, simplu de utilizat și poate face față lejer chiar și ritmului celor mai aventuroase planuri de călătorie. Înotați cu el până la adâncimea de 10 m, sau utilizați funcția “încadrare față sub apă”, pentru a detecta fețele fără a fi necesar să intrați în apă. Este rezistent la șocuri prin cădere de la 1,5 m, rezistent la frig, până la -10 C și, de asemenea, rezistent la praf, astfel încât să poată face față oricăror incidente neprevazute. Meniurile pentru adulți și pentru copii vă scutesc de nevoia de a cumpăra un aparat foto special pentru copii – acesta este pentru toata familia.

Modelul COOLPIX S9900, cu 16 megapixeli, încorporează un ecran LCD mare, cu unghi variabil, care vă oferă libertatea de a încadra imaginea în mod creativ, iar zoom-ul optic este 30x, extensibil până la 60x prin intermediul funcției Dynamic Fine Zoom. Partajați fotografiile instantaneu, grație tehnologiilor Wi-Fi și NFC încorporate – prin simpla atingere a aparatului foto de un dispozitiv inteligent – și înregistrați pe imagini locațiile de fotografiere cu funcțiile GPS/GLONASS/QZSS.

Noile modele Nikon COOLPIX vor fi disponibile în România la partenerii Nikon la începutul lunii martie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.