404 Not Found


nginx
Detalii si pret Nikon Df kit 50mm f/1.8 argintiu – TechMagazin

Nikon-Df-kit-50mm-f-1-8-argintiu-30511

Nikon Df este un este un aparat foto DSLR full frame, ce integreaza tehnologie de ultima generatie si performante deosebite intr-un corp cu un design foarte spectaculos ce abunda in elemente retro. Acest aparat este descendentul celebrei serii Nikon F, mostenind nu doar designul ci si filozofia ce a caracterizat seria F: fiabilitate si performante deosebite.

Click aici pentru pret si mai multe detalii!

Nikon Df este un aparat foto novator, robust si elegant, ce ofera imagini de o calitate excelenta, se adreseaza tuturor fotografilor pasionati de aparatele de fotografiat clasice.

Principalele atribute ale aparatului Nikon Df
• Senzor Full Frame
• Rezolutie 16.2Mpx
• Sensibilitate ISO 100-12,800 (expandabila pana la ISO 204,800)
• Sistem de autofocus cu 39 puncte
• Sistem de masurarea a expunerii 3D color matrix metering
• Procesor EXSPEED 3
• Fotografiere in rafala cu 5.5 fps
• Motor de autofocus incorporat
• Compatibil cu toate obiectivele cu montura F

Senzor full frame CMOS cu 16.2 megapixeli
Nikon Df dispune de un senzor full frame CMOS cu o rezolutie de 16.2 megapixeli, asemenea varful de gama de la Nikon, modelul D4. Acest senzor va ofera imagini extraordinare, bogate in detalii si culori saturate chiar si atunci cand fotografiati in conditii de iluminare slaba, multumita intervalului de sensibilitate ISO 50-204800.
Procesor rapid

Procesorul de imagine EXPEED 3 este foarte rapid, fiind capabil sa gestioneze cantitati foarte mari de informatie. Procesarea se realizeaza pe 14 biti oferind tonalitati bogate si detalii fine chiar si pentru formatul de imagine JPEG. Fotografiati in rafala de 5.5fps la rezolutie maxima!

Sistem de focalizare rapid si precis

Nikon Df dispune de un sistem de focalizare automat cu 39 de puncte de focalizare, Multi-CAM 4800. Aceste este extrem de rapid si precis, oferind inclusiv posibilitatea de urmarire a subiectului pentru imagini foarte clare indiferent de situatie. In plus, Nikon Df dispune de motor de focalizare incorporat, fiind astfel perfect compatibil si cu obiectivele mai vechi AF.

Vizibilitate excelenta
Vizorul cu pentaprisma din sticla are o acoperire de 100% din cadru, iar ecranul de 3,2 inch ofera o vizibilitate sporita in modul Live View. Astfel Nikon Df va da posibilitatea sa cadrati cu usurinta si in cele mai dificile conditii, iar navigarea prin meniurile aparatului este facila si intuitiva.
Design spectaculos si functional
Nikon Df dispune de un design elegant inspirat de aparatele foto clasice, pe film de la Nikon. Acest design nu este doar spectaculos ci e si foarte practic si ergnomic. Rotitele dedicate va asigura un acces simplu si rapid la parametrii de expunere: timpul de expunere, diafragma, valoarea ISO, compensarea de expunere sau modul de expunere.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.